Puff Pastry Hearts

Dessa härliga ljuva söttrullar kan serveras antingen som kakor för en eftermiddag pick-me-up eller som en söt kanel-dammad rulle för brunch . De är ganska nog för ett speciellt tillfälle men enkelt nog för en enkel helgbit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lätt smörj kakor eller lina med pergamentpapper. Kombinera socker och kanel i liten skål. Stänk arbetsytan med hälften av kanelsockret.
  2. Placera deg på kanelsocker. Tryck lätt degen i socker och rulla lätt ut med valsen. Borsta deg med 2 msk. smör och strö med resten av sockret.
  3. Börja med de kortaste sidorna, rulla upp varje sida av jelly-roll mode tills rullarna möts i mitten. Koka degen 30-40 minuter eller tills degen är fast.
  1. Förvärm ugnen till 375 grader. Med en räfflad kniv skär du försiktigt rullen i 16 skivor. Lägg skivorna nedåt, 2 "sönder på förberedda kakor, tryck ner till 1/4" tjocklek. Knippa nederkant av varje skiva för att bilda en hjärtform. Drizzle hjärtan med kvarvarande 1 msk. smör och strö med eventuellt kvarvarande kanelsocker.
  2. Baka vid 375 grader i 8-13 minuter eller tills guldbrun. Ta bort till stativet för att svalna helt; förvara i rumstemperatur.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 121
Totalt fett 8 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 6 mg
Natrium 39 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)