Mulled Spice Cheribundi Cocktail Recept

När vinterns vindar börjar blåsa finns det få saker så tröstande som en varm dryck . Mullat vin har länge varit en favorit och om du letar efter något lite annorlunda, är detta bourbon och körsbärsjuicecocktail ett utmärkt alternativ.

Med bourbon whisky, körsbärsjuice och semester kryddor är Mulled Spice Cheribundi en snabb och enkel drink att sätta ihop för en grupp vänner. Den innehåller alla fantastiska kryddor vi älskar på vintern och ser i många av våra favoritdrycker. Det är dock en liten vridning, och när du får en smak av varm rotbjörn kanske du bara undrar var det har varit hela ditt liv.

Var noga med att prova den här nästa gång det finns en chill i luften och du har ett företag över. Du är säker på att överraska dem med de intressanta smakerna i denna cocktail.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm alla ingredienser i en kastrull över medium värme tills vätskan börjar simma.
  2. Ladla i uppvärmda kaffekoppar .
  3. Garnera med kanelsticka och orange skiva.

Fler tips för att göra en Great Mulled Spice Cheribundi

Först och främst bör det noteras att Cheribundi är ett märke med körsbärsjuice och det är en av de bästa tillgängliga. Cheribundi specialiserar sig på att skapa en läcker tärtsörsbärsjuice och har skapat en full rad som blandar den med andra frukter.

Var säker på att du köper den ursprungliga, raka körsbärsaften.

Bourbon är whisky valet för denna cocktail och nästan alla anständiga bourbon kommer att fungera perfekt med den varma körsbärs- och root-ölblandningen. Bra val skulle inkludera Woodford Reserve, Maker's Mark, och för en mer robust bourbon, antingen Wild Turkey 101 eller Knob Creek.

För att innehålla kryddor medan du dricker denna, placera dem i en teboll eller påse och släpp det innanför simmeringsvätskan. Detta gör det lättare att skingra drycken utan att få muskot och allspice i varje glas. Om inte kanelstaven är liten ska den inte behöva vara kvar.

Roten öl används i detta recept som en accent smak på samma sätt som kryddorna används. Observera att bara en 1/2 ounce krävs mot en 40 ounce sats, så det har inte störst effekt, men det gör skillnad. Att använda rotöl för en varm dryck är en fantastisk idé som kan tas med i andra recept. Utöver körsbär, det par mycket bra med granatäpple och äppelcider .

Håll denna stans varm hela dagen genom att hoppa över pannan och använd din långsamma spis istället. Ge blandningen en värmebölja genom att ställa in ugnen högt i en timme eller två, vrid sedan temperaturen till låg och låt den vila tills den är borta. Det här är inte bara ett enkelt sätt att servera varma drycker under hela dagen, men det gör huset lugnt underbart.

Detta recept gör ungefär fem 8-ounce portioner och kan enkelt ökas eller minskas för att passa tillfälle. Var noga med att hålla saften till whisky-förhållandet vid 4: 1.

Hur stark är Mulled Spice Cheribundi?

Detta är en mycket mild varm stans eftersom körsbärsjuice är fyra gånger volymen av whiskyen. Om en 80-visad whisky används, skulle den väga in rätt omkring 9% ABV (18 bevis) .

Recept Courtesy: Cheribundi

Redigerad av Colleen Graham

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 230
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 0 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 4 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)