Make-Ahead Cinnamon Rolls With Cream Cheese Icing

Dessa fantastiska, smöriga kanelrullar är perfekta för en semestermorgon eller speciell familjen frukost eftersom de är gjorda förut och frysta tills du är redo att baka och njuta av dem.

Degen är mjuk och smörig, liknar en brioche, så en stativblandare är idealisk.

Sprid den enkla gräddeost på de varma kanelrullarna och njut!

Se även
Pumpas kanel rullar med grädde ost

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. I blandningsskålen i en stativblandare med degkrok, kombinera den aktuella jästen med det ljummet vatten. Låt stå i 5 minuter. Tillsätt torrmjölkspulver, brödmjöl, allmjölksmjöl, granulärt socker, 2 tsk vanilj, om du använder, bakpulver, salt och ägg. Blanda med degkakan tills degen kommer ihop och klättrar upp degkroken. Knäda med maskinen i 3 minuter. Tillsätt smöret, några matskedar åt gången.
 1. Det tar flera minuter att smöret inkorporeras, och du kan behöva bryta degen bort från degkroken med en spatel från tid till annan. När smöret har införlivats helt i degen (det blir smetliknande), fortsätt med knådningen, tillsätt tillräckligt med mjöl för att koaxera blandningen av skålens sidor. Knära i ca 6 minuter längre, tills det är glatt och glänsande.
 2. Linja en 13x9-tums pan med pergamentpapper. Tryck på degen i pannan. Skydda med plastfolie och låt vila vid rumstemperatur i 45 minuter. Kyl över natten.
 3. Nästa morgon smör en 13x9-tums bakpanna.
 4. Ta av degen från kylskåpet och låt stå vid rumstemperatur i några minuter för att ta avkylningen.
 5. I en skål, kombinera brunt socker och kanel.
 6. Rul degen lätt ut till en jämn rektangel, cirka 15 x x 1 tum. Sprid 6 msk mjukat smör över degen till inom ca 1/2 tum längs de långa ändarna.
 7. Strö med brunt socker och kanelblandning. Börja vid en lång slut, rulla upp.
 8. Klipp i 12 stycken, ca 1 tum eller något mer i bredd. Placera skivorna i den smörda bakpannan. Vid denna tidpunkt kan du täcka pannan med folie och frysa i upp till 1 månad eller fortsätt med bakningen.
 9. Om rullarna var frysta, ta dem ur frysen ca 1 1/2 timmar innan du planerar att baka dem.
 10. Värm ugnen till 350 ° F.
 11. Baka rullarna i ca 25 till 35 minuter, eller tills de är guldbruna.
 12. Kombinera glasyringredienserna och slå tills de är mjuka, tillsätt tillräckligt mycket mjölk för att göra dem rätt konsistens för att sprida eller dyser.
 1. Sprid eller torka is över de varma kanelrullarna.

Gör 1 dussin.

Du kanske också gillar

Kanelbullar för brödmaskinen

Topp 16 bästa muffinsuppskrifterna

Våra bästa frukost ägg recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 560
Totalt fett 25 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 123 mg
Natrium 1,152 mg
kolhydrater 71 g
Kostfiber 4 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)