Nutella Oreo Truffles

Nutella Oreo Truffles är en vridning på traditionella Oreo Truffles . Hackad hasselnötter och chokladhasselnötsspridning läggs till krossade kakor och gräddeost, för att bilda smält-i-mun-tryffel med stark choklad- och hasselnötsmak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Hacka de rostade hasselnötterna fina och sätt åt sidan för nu.
  2. Placera kakorna i skålen hos en matberedare och bearbeta med korta mellanrum tills de är fina smulor. Alternativt placerar du dem i en stor plastpåse med dragkedja och rullar över dem med en rulle tills de är helt krossade.
  3. Kombinera krossade kakor, chokladhasselnötsspridning och mjukad gräddost i en stor skål och rör om tills det är helt blandat. Tillsätt de hackade hasselnötterna till cookieblandningen och rör dem också i. Tryck på ett lager av klädesplåt på toppen och koka truffelblandningen i en halvtimme tills den är tillräckligt stor för att skopa.
  1. Använd en tesked eller liten godisskopa för att bilda blandningen i små bollar. Rulla dem mellan dina palmer för att få dem helt runda.
  2. Smält choklad godis beläggning, och doppa varje tryffel i smält beläggning. Placera den på en foliefodrad bakplåt för att ställa in helt. Om så önskas, torka smält vit eller mjölkchoklad över tofflorna för dekoration.
  3. Förvara Nutella Oreo Truffles i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor. För bästa smak och konsistens, ta dem till rumstemperatur före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 170
Totalt fett 12 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 6 mg
Natrium 20 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 3 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)