London Broil

Om du tror att du vet vad det här är, är du troligen fel

London Broil, trots vad du kan hitta på den lokala köttmarknaden, är inte en köttbit men snarare en metod att laga en biff. Det var ett av de första recepten att bli populär i tidiga restauranger i USA och så namnet London Broil blev synonymt med en köttbit. Där denna maträtt härstammar är okänd. Det började verkligen inte i England, där termen "London Broil" inte har någon betydelse.

Culinary legend James Beard trodde att denna maträtt började i Philadelphia, men det faktiska ursprunget är förlorat för historien.

Ursprungligen London Broil gjordes med en flankbiff , men genom åren har namnet applicerats på nästan alla mager, tjocka skär av nötkött. Vanligtvis hittar du London Broil som marknadsförs som en biff eller liten stek som kommer från lårbenet eller runda delar av nötköttet. Detta gör det självklart hela frågan mycket förvirrande.

För att göra saken värre var den ursprungliga metoden för London Broil en flankbiff, pannfryst till medium sällsynt, skurkors och serveras. Denna metod är perfekt för flankbiff, eftersom det blir väldigt svårt om det är förkokt för länge och genom att klippa det i remsor som gör det enkelt för även de tråkigaste tänderna att komma igenom. Problemet är att det här verkligen inte ens är ett recept.

Senare ändrades metoden för att inkludera marinering av flankbiffen och sedan grilla eller broiling den.

Detta ger namnet lite mer mening. Men här blir ursprunget ännu mer förvirrande. Den marinaden som traditionellt användes för London Broil har varierat från en enkel blandning av olivolja med salt och peppar till en mängd ingredienser. Du måste komma ihåg att kockarna i tidigare dagar tenderade att blanda kryddor, såser och marinade mer från vad som var till hands än från ett specifikt recept.

För att få en bra marinaden till London Broil prova en blandning av sojasås, olivolja, vitlök, ingefära, balsamvinäger och honung. Detta ger det de grundläggande smakerna som gör biffen stor.

Härifrån måste du grilla den marinerade flankbiffen varm och snabb och till inte mer än medelhögt doneness . Overcooking gör köttet tufft oavsett hur länge det marinerades. När biffen är kokad, ta av den från grillen, täck och låt den vila i ca 5 till 10 minuter. Skär köttet över kornet och tjäna i tunna band för maximal ömhet. Det är bra på potatismos (en traditionellt favorit sidrätter). Om du har uppmärksammat, har du märkt att de flesta recept som innebär flankbiff bereds på detta sätt, från traditionella fajitas också, ja , det mesta med flankbiff. Detta är i allmänhet en tuff köttbit, men den har stor smak och om det är rätt förberett, kommer folk att älska det.

Okej, nu för alla andra saker som heter London Broil. Dessa skärningar har alla gemensamt; De är mager och tenderar att vara hårdare, så samma regler gäller. Du kan hitta "London Broil" i allt från en 1-tums skär till en 4-tums stek. Marinera i 2 till 3 timmar per tum och grill till inte mer än medium.

På de tjocka grillarna vill du grilla den direkt i ca 2 till 4 minuter per sida och indirekt i upp till 30 minuter. Den interna temperaturen ska inte passera 135 grader F / 55 grader C. Låt smala skärningar vila i ca 5 minuter och hela rosta vilar i 10 minuter. Med vila kan köttet koppla av och juicerna flödar tillbaka. Skär London Broil över kornet och servera. Det är ett bra sätt att få en riktigt bra måltid ur en mindre dyr köttbit.