Lätt Pierogi gryta Recept

Denna gryta är det näst bästa för äkta pierogi när tiden är övervägande. Det är en köttfri, skiktad affære som använder lasagne nudlar i stället för pierogi deg och stuga ost i stället för bondens ost. Skålen kommer ihop i en snap, speciellt om du använder ugnarberedda lasagna nudlar. Det är ett bra brunch / buffet erbjudande som kan göras framåt.

Se dessa steg-för-steg-instruktioner för att göra Easy Pierogi-gryta .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blöt nudlar i varmt vatten i 30 minuter, se till att de inte håller fast vid varandra.
  2. Under tiden, i en medelpanna, koka potatis i saltat vatten tills det är ömt.
  3. Medan potatisar lagar mat, blanda ihop ost , ägg och 1/4 tsk lök salt och lägg åt sidan.
  4. När potatis är öm, mash dem och rör i Cheddarost, 1/4 tesked regelbundet salt, resterande 1/4 teskedlök salt och peppar och lägg åt sidan.
  1. Värm ugnen till 350 grader. Placera 3 tömda nudlar i en 9-tums-13-tums pan som är lätt belagd med nonstick-spray.
  2. Sprid kockost över det första nudlarna. Lägg ner ytterligare 3 nudlar.
  3. Sprid potatismelösningen jämnt över det andra nudelskiktet. Täck med ytterligare 3 nudlar.
  4. Sprid 1/2 kopp karamelliserade lök jämnt över det tredje nudelskiktet. Skydda med resterande 3 nudlar. Blanda kvarvarande 1/2 kopplök med brödsmulor och sprid över toppen av det sista nudelskiktet.
  5. Täck gryta med folie och placera på en panna för att fånga droppar. Baka i 30 minuter eller tills skålen är bubblig. Avtäck och baka 5 minuter mer. Låt stå 10 minuter innan du skär i kvadrater som för lasagne. Servera med gräddfil och hackad dill, om så önskas.

Gör framåt: Förbered receptet enligt anvisningarna. Baka inte. Skydda med plastfolie, sedan folie. Kyl upp till 24 timmar eller frys upp till 2 månader. När du är redo att baka, ta bort plastfolie och byt folie. Baka upp kyld gryta ca 40 minuter och frusen gryta ca 1 1/2 timmar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 511
Totalt fett 23 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 204 mg
Natrium 1,069 mg
kolhydrater 46 g
Kostfiber 3 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)