Låg kalori skinka och Turkiet Wrap

Gör en av dessa läckra kalorier med lågt kaloriinnehåll och turkey wraps för en snabb och näringsrik lunch. Det är perfekt för att äta lunch på språng, eftersom det är väldigt bärbart.

Om möjligt, försök hitta en lägre natriumskinka och kalkon som Boar's Head, vilket gör lågnatrium delikött, eller Applegate, som är fri från tillsatta nitrater och nitrit.

Det finns ingen anledning till att du inte borde lägga till några extra grönsaker till denna wrap - kanske några skivade söta paprika eller rödlök, till exempel.

Njut av din wrap med en handfull baby morötter och några körsbärstomater för en hälsosam, lågkalori, låg fetthalt lunch.

Här är en annan idé: Om du planerar en lunchbuffé till ett antal personer, gör ett parti av dessa omslag och skära dem i spindelhjul.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sprid Dijonnaise eller Mayo och senap på wrap.
  2. Stänk arugula på toppen. Lägg deli kött på arugula.
  3. Rulla ihop och klipp i halva.
  4. Servera med morötter och druvtomater .

198 kalorier; 30 kalorier från fett; 3,3 g totalt fett (0,7 g mätt); 16g kolesterol; 752 g natrium; * 29,5 g kolhydrat; 8g fiber; 12,6 g protein.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 5480
Totalt fett 203 g
Mättat fett 59 g
Omättat fett 65 g
Kolesterol 2,075 mg
Natrium 6,478 mg
kolhydrater 206 g
Kostfiber 15 g
Protein 666 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)