Klassiska Bröd och Smör Pickles Med Red Bell Pepper

Dessa söta och smarta bröd och smör pickles är alltid en favorit, och de är lätta att förbereda och kan. Om du har dina burkar och utrustning ren och på plats, är det ett snäpp! Denna version gör 7 till 8 pints. De söta röda paprika gör dem färgglada och välsmakande.

Skiv pickles och andra grönsaker omkring 1/8 till 1/4 tum tjocklek. Grönsakerna blötläggs i saltlösning i ca 3 timmar, så planera din tid i enlighet med detta. Du bör också se till att du har gott om is redo att täcka grönsakerna medan du brinner.

Du kanske också gillar detta recept på bröd och smör pickles utan paprika , vilket gör cirka 6 pints.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera gurkor, lök och paprika i en stor rostfritt stål, keramik eller glasskål. Strö med saltet, kasta lätt och täck med is. Låt stå vid rumstemperatur i 3 timmar.
  2. Förbered och sterilisera burkar, lock, utrustning och arbetsyta.
  3. Töm grönsakerna i en kolsyrare och skölj väl med kallt vatten.
  4. I en stor rostfri panna kombineras ättika, granulerade och bruna sockerarter, senapsfrön, sellerifrön, kryddnejlika och gurkmeja. Koka upp. Tillsätt den dränerade gurka blandningen och koka upp igen.
  1. Fyll de heta steriliserade burkarna med blandningen och lämna 1/2-tums huvudutrymme. Torka fälgar, placera lock på burkarna och tätningen. Process i ett kokande vattenbad i 10 minuter. Se bruksanvisningen för kokande vatten för specifika instruktioner för fyllning av burkar och bearbetning.

Gör 7 till 8 pints.

High Altitude Time Adjustments

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 89
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1,782 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)