Bröd och smör Pickles

Bröd och smör pickles är en av mina favorit gurka pickles, och de gör utmärkta gåvor för vänner och familj. Jag gillar en liten röd peppar i mina pickles, men du kan lämna den eller lägga till lite mer.

Eller ta en titt på detta recept på bröd och smör pickles, som innehåller färgglada röda paprika och gör 7 till 8 pints.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tvätta gurkor och skära av ändarna. Skär in i 1/8-tums skivor. Kasta i en stor skål med salt- och lökskivorna; täcka med ca 4 till 6 koppar isbitar.
  2. Täck skålen och låt stå i 4 timmar eller kyl över natten.
  3. Förbered det kokande vattenbadet . Tillsätt vatten till en stor burk med rack och värme till ca 180 F. Vattnet ska vara tillräckligt högt för att vara minst 1 tum ovanför de fyllda burkarna. Jag brukar fylla den ungefär halvvägs och jag håller en vattenkokare eller gryta med vattenkokande på en annan brännare för att lägga till konservskålen efter behov.
  1. Tvätta burkarna noggrant och värma vatten i en liten kastrull; lägg locken i kastrullen och bringa nästan till koka; lägre värme till mycket låg för att hålla locken heta.
  2. Torka gurka blandningen i en stor kolander och skölj med kallt vatten.
  3. I en stor, icke-reaktiv pott över medelvärme, kombinera de återstående ingredienserna och koka. Tillsätt den dränerade gurka blandningen och koka.
  4. Med en slitssked packar du lådorna löst i beredda burkar. Ladla vätskan i burkar, fördela jämnt mellan burkarna. Med en ren fuktig duk (jag håller en liten skål eller en kopp med det kokta vattnet till hands för detta steg), torka bort eventuella droppar runt krukans fälgar och täck sedan med 2-delade burklockor. En locklyftare är till hands för att få de platta locken ut ur vattnet, eller du kan använda tang. Ställ in skruven på ringarna fast men dra inte åt den.
  5. Placera fyllda burkar i det beredda kokande vattenbadet och tillsätt mer varmvatten efter behov för att ta upp vattnet upp till ca 1 tum ovanför burkarna. Koka upp vattnet. Täck och fortsätt koka i 10 minuter.
  6. Lyft burkarna ur vattnet och placera på ett ställ för att svalna.
  7. Du kan njuta av dem genast, men för bästa smakutveckling, lagra picklesna på en sval, mörk plats i minst 3 till 4 veckor.

Dill Pickles, Hamburger Skivor

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 25
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 397 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)