Grönt tomat Pickles Recept

Dessa pickles är ett utmärkt sätt att använda upp ett överflöd av sena sommargröna tomater. Det är ett kors mellan pickles och njutning, så du kan toppa dem på en burgare eller varmkorv. Se till att de tomater du väljer är absolut gröna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg skivade tomater och skivad lök i separata skålar; strö 3/4 kopp salt över tomater och 1/4 kopp salt över lök; rör om båda blandningarna. Täck båda skålarna och låt stå vid rumstemperatur i 4 till 6 timmar.
  2. Lägg tomaten i en ostkassongåse och pressa försiktigt för att ta bort överflödig juice. Upprepa denna procedur för lök. Kassera saltvätskan.
  3. Kombinera tomater, lök, socker, vinäger, chili paprika, senapsfrön, selleri frön och peppar i en stor vattenkokare.
  1. Slå allspice och kryddnejlika i en liten ostkassongåse; lägg till tomatlöksblandning. Koka upp blandningen. Minska värmen till låg och simma, avtäckt, i 20 minuter eller tills grönsaker är ömma.
  2. Packa tomatblandningen och vätskan i heta steriliserade pintburkar (med 1 bit chili peppar i varje burk - klippa om det behövs) och lämna 1/2 tums huvudutrymme; torka burkfälgarna.
  3. Täck omedelbart med metalllock och skruva på ringband.
  4. Process i kokande vattenbad 10 minuter.
  5. Förvara på en sval mörk plats. När du öppnat, lagra pickles i kylskåpet. Gör fyra 1-pintburkar.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 247
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 7166 mg
kolhydrater 59 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)