Kale Italia - Vad är Kale Italia?

Om du är som jag älskar du att få dina gröna på något sätt du kan, och du älskar att prova nya typer av mat - och det inkluderar greens! Det är ingen hemlighet att gröna grönsaker är en av de hälsosammaste matvarorna på planeten och en av de bästa enkla superfooderna du kan äta varje dag. Så varför skulle du inte vilja prova fler sätt att laga gröna och utforska nya typer av gröna? Det finns en ny typ av grön som dyker upp i livsmedelsbutiker över hela landet som du kanske inte har hört talas om redan: Kale Italy.

Vad är Kale Italia?

Kale Italia är faktiskt inte en växt eller en slags grön, det är en blandning av tre olika typer av gröna (baby kale, baby arugula och japanska mizuna greener) och radicchio . Kale Italia säljs under "Earth Green Farm" varumärket "Deep Green Blends" produktserie, som innehåller flera andra blandningar av greens, inklusive baby kale, arugula, chard, senap, tatsoi och mer.

Vad smakar Kale Italia?

Medan jag vanligtvis inte personligen är den största fanen av arugula (eller radicchio, för den delen), gillar jag verkligen Kale Italia ganska lite. Den piggiga stingen av arugula är väldigt mild, eftersom det är en mjuk baby arugula, kale är likaledes en baby kale så det är mycket ömt och lätt att tugga, och radicchio lägger bara en trevlig crunch. Självklart är det enda riktiga sättet att ta reda på om du gillar det eller inte.

Enligt jordbunden gård är blandningar av gröna, som Kale Italia, mer populära och en varmare säljare än vanliga gröna, så chansen är att om alla andra gillar dem, kommer du också.

Vad ska man göra med Kale Italia?

En hel sallad med bara kale kan vara lite mycket för de flesta, men hur är det med Kale Italia? Eftersom Kale Italia är gjord med baby kale, är det faktiskt bra som en bas för en blandad grön sallad av nästan vilken typ som helst. Det smälter också bra ut för gröna smoothies , och lägger till smak för nästan alla andra rätter du vill laga upp i.

Med andra ord är det lite mjukare, mildare sätt att äta mer gröna !

Jag har lagat upp lite Kale Italia för att gå med min morgon tofu scramble (lägg bara till en liten vitlök och sauté i en oljeboll som liknar detta sauteed mixed greens recept ), och jag gillar det också som en bas för nästan alla slags grönsallad.

Behöver du fler idéer? Kasta i en handfull till en soppa eller chili bara några minuter innan du gör matlagning, lägg till pasta såser eller gör en Kale Italia och basilika pesto, lägg till risrätter och någon form av risotto, eller prova detta Kale Italia recept nedan: