Identifiera Real Caviar

Amerika reglerar nu märkningen av kaviar för att säkerställa äkthet

Identifiera Real Caviar

Hur vet du att du får ryska kaviar eller hemma idag?

Liksom med många livsmedel finns det nu amerikanska livsmedels- och drogadministrationslagar som reglerar märkning av kaviar, utan tvekan beror till stor del på misslabeling shenanigans i tidigare amerikansk historia.

Enbart rogn kan märkas helt enkelt kaviar utan ytterligare specifikationer. Ro från andra fiskar måste innehålla fiskens namn samt kaviarbeteckningen.Tillsammans med lax, klumpfisk och vitfiskkaviar kan du också komma över "American sturkaviar", vilket är rosen av Mississippi paddlefish (en fisk som liknar den starka) och Choupique, som kommer från en lokal Louisiana fisk, den bowfin.

Självklart måste du vara ganska bekant med den sort du köper innan du vet om du har blivit hoodwinked.

Det finns många olika sorter såväl som former av kaviar, beroende på typen av fisk och hur det behandlades.

Ta en titt på informationssidan om kaviarvarianter och terminologi kopplade nedan för att utbilda dig på olika typer. Vet vad du behöver och vill ha innan du handlar.

Termen kaviar framkallar sådana tankar om rikedom och storhet att du också kommer att se recept för mock kaviar som (även känd som Aubergine Kaviar) och Texas Caviar . Dessa innehåller inte någon verklig kaviar men försöker kopiera den rika, salta smaken av den riktiga grejen eller åtminstone försöka klara av termens elegans.Mer om kaviar:
Vad är kaviar? FAQ
Kaviarhistoria
• Hur man identifierar verkligt kaviar
Kaviarorter och villkor

Kaviaretikett och redskap


Kaviar och hälsa
Kaviarrecept

kokböcker

Kaviar: Den slutgiltiga guiden
Champagne och Kaviar och andra Delikatesser
Champagne och kaviar
New York Times Seafood Cookbook
Fler kakor