Hur man lagar Corned Beef - 3 sätt

Oavsett om du har bränt det själv eller du har köpt en bit av härdad men fortfarande rå corned beef, lagar den långsamt, är nyckeln till att sluta med en öm, smakfull måltid. Det finns några sätt att laga corned beef, nedanför hittar du tre av mina favoriter. (Obs! Corned beef säljs ofta redan kokta. Om du har ett sådant prov på dina händer behöver du bara värma upp det, inte koka det helt enligt beskrivningen nedan.)

Kokt Corned Beef

Jag tycker inte ofta att man säger att man kokar mycket av någonting, men att koka är det traditionella sättet att förbereda köttbiff av en anledning: det lagar köttet, tenderar det hårda skäret av brisket som vanligtvis används för att göra corned beef under vägen, och det drar ut överskottet salt (används i brining) som ger corned beef dess smak och struktur - och det gör alla tre av dessa saker på en gång.

Lägg corned beef i en stor kruka och täck med mycket vatten. Du kan lägga till en matsked eller två av pickling krydda samt några vitlöksklyftor, en fjärdedel lök, en morot och några stjälkar selleri till blandningen, om du vill, men de är inte nödvändiga. Koka upp allt, koka och minska värmen för att upprätthålla en stadig simma och laga mer eller mindre ostörd tills det hörnbiffen är helt ömt när den genomborras med en gaffel, 3 till 4 timmar. Ta bort corned beef från potten och skiva över spannmålen för att servera.

Obs! Du kan lägga till potatis och / eller kål cirka 30 minuter före utgången av tillagningstiden, om du vill, men du kan också vänta tills majsbiffen är definitivt klar, dra ut den ur potten och täck den för att hålla den värma eller till och med ställa den i en ugn med 200 ° F, laga helt små röda potatis och kål i kilar i vätskan tills de är färdiga och servera allt kokt till sin idealiska smak.

Slow Cooker Corned Beef

Tillagning av corned beef i en långsam spis har alla fördelar med att koka corned beef, med fördelen att du inte behöver stanna hemma medan den lagar mat. Lägg en fjärdedel lök, en morot, ett par vitlöksklyfta (om du vill) och några selleristænglar i långsam spis. Du kan också lägga till potatis om du vill servera dem med corned beef. Ställ det corned beef på toppen av grönsakerna, strö det med en matsked av pickling krydda , och tillsätt tillräckligt med vatten för att bara nedsänka nötköttet. Täck och koka högt i ca 4 1/2 timmar eller lågt i 8 till 9 timmar.

Bakat Corned Beef

Bakat corned beef utvecklar en fantastisk krispig skorpa. Innan du baka det måste du dock koka det för att avlägsna några av härdningssaltet. Så, även om du kommer att baka det, sätter du corned beef i en stor kruka och täcker med vatten. Koka upp medan du också förvärmer en ugn till 350 ° F. Kassera vattnet och repetera. Allvarligt. Du vill dra ut mer av saltet innan du bakar det. Ställ den malda biffen upp i en bakpanna och täck med folie. Baka i 2 timmar. Unwrap, placera en ugn rack i den översta delen av ugnen och baka till toppen är brunad och krispig, cirka 30 minuter. Vissa människor gillar att sprida köttet med senap och / eller strö över det med brunt socker för att lägga till smak och hjälpa brunskorpan att utvecklas.

Oavsett hur du lagar mat är corned beef extra gott med kål. Prova smör braised kål , seared kål eller kål med bacon . Du kanske också gillar en servering av denna potatiekål gryta tillsammans med din corned beef.