Venison Sausage Gravy + Biscuit Sandwich

Har du någonsin funnit att en handhållen korvssås och kexmacka fanns? Vi gjorde inte heller förrän vi insåg att vi hade 10 pund viltvinskor i frysen och desperat behövde bli av med den. Och voila! Det var så här denna smörgås föddes.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att göra korvsåsen . I en gjutjärnspanna, bränn korven och fortsätt tillagning tills den kokas igenom, lägg sedan till 3 matskedar mjöl och koka i några minuter - binda i princip det resterande fettet med mjölet för att skapa en roux.
  2. Efter ca 2 minuter att laga mjölkfettblandningen ner över medelhög värme, vill du lägga i mjölk - Mer eller mindre beroende på vad du vill att din korv ska ha så att du kan se ut. Sedan över medelvärme fortsätt omrörning tills mjölken tykar upp och du har en vacker sås. Salt och peppar smakar och läggs åt sidan.
  1. Montera nu smörgåsen. Krossa försiktigt din kex i två halvor och vänd dem inuti. Tillsätt halva osten till ena sidan och sedan korvsåsningen. Lägg sedan till så mycket varm sås du vill och resten av osten. Lägg till den andra halvan av kex så att det ursprungliga exteriören nu är inredningen och lägg åt sidan.
  2. I en annan gjutjärnspanna smälter 1 smörbit och försiktigt sätter in smörgåsen. Koka över medelvärme i några minuter tills kakan blir krispig och gyllenbrun. Vänd och repetera. Servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4448
Totalt fett 373 g
Mättat fett 191 g
Omättat fett 154 g
Kolesterol 901 mg
Natrium 6,428 mg
kolhydrater 135 g
Kostfiber 9 g
Protein 141 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)