Grillrester

Förvara och återuppvärm grillen för en andra perfekt måltid

Den enda saken som sant grill inte tillåter slänger extra mat på rökaren i sista minuten. Förbered alltid mer än du behöver, så du behöver inte oroa dig för att springa ut. Självklart kommer det här att lämna dig med rester oftast än inte. Så vad gör du med allt detta extra rökt kött ?

Förvaring : Om du planerar att avsluta din kvarvarande rökt brisket , drabbad fläsk eller vad som helst under de närmaste dagarna, linda det ordentligt och förvara det i kylskåpet.

Om du däremot vill behålla det i mer än några dagar, försegla det i en blixtlåssäck, så mycket som möjligt. Detta gör att du kan frysa rester och hålla dem så mycket som tre månader.

Ju bättre förvaringsmetod är i vakuumförseglade påsar. Detta tar bort luften som oxiderar och orsakar frysta bränning och skapar en förseglad förpackning. Lagras på det här sättet kommer grillen att förbli bra i frysen i så mycket som sex månader.

Uppvärmning : När det gäller uppvärmning är grillen låg och långsam fortfarande regeln. Re-smoking kött kan få dem att bli för bittra, så att du är bäst att värma rester i ugnen. Du behöver inte värma så låg eller så långsamt som du gjorde första gången. En ugnstemperatur runt 300 grader F fungerar bra. Håll köttet inslaget för att undvika att torka ut det. Om du behöver värma upp det, töda du köttet i mikrovågsugnen på rätt sätt.

Var försiktig med att upptining inte faktiskt börjar laga köttet. När det är avfrost, mikrovågsugnar köttet på en inställning på 50%. Mikrovågsugnen med mjukgör alla kryddiga delar av köttet. Koka inte över och använd inte helt ströminställningen.

Det bästa sättet att återuppvärpa grillen är så låg och långsam som den ursprungliga kocken.

Denna process börjar med grill som har lagrats i vakuumförseglade påsar. Det borde finnas lite till ingen luft i väskan och köttet ska förbli fryst, så det inte tinas. Placera denna förseglade påse i varmt vatten för att värmas upp. Vattentemperaturen ska vara konstant och stabil vid en temperatur under 165 grader F. Den kan göras vid temperaturer runt 145 grader F, men det tar mycket tid att få temperaturen. Denna process är känd i franska som Sous Vide och det är den bästa processen för uppvärmning av kött. Det tar dock tid. Vid 165 grader F kan en stor mängd grill ta 12 till 16 timmar för att nå full temperatur. Det är därför att lagra grill i mindre portioner kan vara en bra idé.

Korrekt uppvärmd dina grillade kött ska vara ungefär lika bra som det var dagen du först kokte den. Men kom ihåg att inte skynda på det. Kom också ihåg att rökt kött är ett utmärkt tillskott till chili, soppa eller gryta (särskilt brända ändar ). Du kan också använda rökt köttrester i nästan vilken maträtt som helst som använder kött. Mexikanska rätter är särskilt bra med rökt kött. Personligen älskar jag att göra Tamales .