Crock Pot Corned Beef and Cabbage Chowder

Denna corned beef och kål chowder är en fantastisk krämig soppa din familj kommer att älska. Den använder sig av en komplett corned beef middag , inklusive morötter, potatis och kål. Grädde av potatisoppa och lite mjölk eller grädde gör en enkel förberedelse samtidigt som den ger rik rätterighet.

Denna enkla crock pottsoppa är ett utmärkt sätt att njuta av din corned beef middag leftovers, och det är så snabbt att sätta ihop. Servera chowder med varma bakade rullar eller kex för en bra familjen måltid.

Chowder är också mångsidig. Återstående rostbiff, lamm eller fläskmiddag kommer att fungera också. För grönsaker, rutabaga, helkornsmjöl och persilja är bara några bra möjligheter.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tärna corned beef, potatis, morötter och kål. Häll löken fint.
  2. I en 4 till 6-kvart långkokare, kombinera corned beef, potatis, kål, morötter, lök, kycklingbuljong och grädde potatissoppa.
  3. Täck och koka på låg i 4 till 5 timmar, rör om halvvägs genom matlagning.
  4. Tillsätt 1 kopp halv och halv eller ljuskräm. Rör om att blanda och tillsätt salt och peppar, smaka på.
  5. Täck krukan och koka i ca 20-25 minuter längre, eller tills det är varmt. Lägg till mer mjölk eller mer halv och halv för att tunna något, om det behövs.

Expert tips

Om du inte har kvarvarande potatis och morötter, använd frysta eller färska kokta morötter och kokta potatis, eller använd tärnad potatis.

Kondenserade soppor kallas ofta i långa kokrätter, och det finns en anledning till det. En grundläggande vitsås med mjölk skulle bryta ner och curdle under den långa kokperioden, medan den kondenserade soppen blir jämn och krämig. Om du vill komma runt så lagar du soppan med kycklinglagret. Gör ca 3 kopp tjock vit sås och lägg den till soppan nära slutet av tillagningstiden tillsammans med grädden.

För snabbare matlagning, laga soppen på spisen. Kombinera corned beef, grönsaker, buljong och potatissoppa i en stor kastrull. Koka till en simmer. Täck pannan och låt svalna i ca 20 minuter. Tillsätt grädde och kryddor och fortsätt att laga mat i ca 5 minuter, eller tills det är varmt.

Ingen kvarvarande corned beef? Har din lokala deli skiva ca 12-16 uns corned beef ca 1/4-tum tjock. Tärning det och lägg det till crock potten.