Philly Cheesesteak Omelett

Philly Cheesesteaks är de bästa smörgåsarna på jorden. Jag vet att det är ett djärvt krav, men de är en perfekt blandning av alla de bästa ingredienserna. Biff, ost, lök ... det är smältigt, det är smakligt, det är gott.

Jag kan inte tänka på en bättre omelett eftersom det innehåller alla fantastiska ingredienser som går in i en Philly cheesesteak smörgås plus otroliga ätbara ägg. Jag vågar säga att det är ännu bättre än den klassiska bacon- och cheddaromelet.

Du kan använda ost som du gillar i denna omelett. Jag använde en ny mozzarella den här gången, men amerikan tenderar att ge den en fin ostliknande grädde. Jag vet att du inte ens kan räkna det som riktig ost men det har ett speciellt band med rakad biff och vem ska jag bryta upp det?

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tillsätt salt och peppar i den rakade biffen. Koka i en sautpanna på hög värme tills den är brunad, flip och avsluta matlagning på andra sidan biffen.
  2. Ta bort biffen från pannan och lägg de skivade lökarna. Sänk värmen och koka tills det är mjukt och brunat, ca 5 minuter. Tillsätt lökarna till biffen och lägg till ett streck Worcestershire sås.
  3. Tärna en matsked smör. Vispa ihop ägget tills äggulorna och vitana bara kombineras. Rör försiktigt in de små kuberna av smör och salt och peppar.
  1. Tillsätt resten av smöret till en stor stekpanna. Låt smöret värma på medium högt värme tills smöret börjar skumma och är nästan på väg att bli brun.
  2. Tillsätt äggblandningen till den heta pannan. Vrid försiktigt eller använd en gaffel för att försiktigt blanda övre toppen av ägget (inte skrapa botten av pannan) för att helt täcka pannan och låt det rinnande ägget röra på pannan.
  3. Fortsätt att virvla eller lyfta omelettens kanter med en gummispatel för att låta det rinnande ägget laga mat. När omelet är satt och custardy titta lägg till biff, lök och strimlad ost till mitten av omeletten och börja omedelbart luta pannan för att rulla omelet. Fortsätt att luta pannan och rulla omelet på en varm tallrik. Du kan också lägga om omelet när du rullar och vänd det på en tallrik genom att hålla tallriken över panelen och sedan vända! Om du väntar på att börja rulla omelet tills det inte längre är mjukt ser det ut att vara torrt och överkokt! Den rullande fortsätter att laga inuti omelet! Topp med Sriracha!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 881
Totalt fett 68 g
Mättat fett 35 g
Omättat fett 23 g
Kolesterol 833 mg
Natrium 836 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 62 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)