Halloween Brownies

Behöver du en sista minuten eftermiddag att ta med till en Halloween fest? Dessa enkla och festliga brownies gör den perfekta Halloween festmat . De är super enkla att göra, eftersom de börjar med en brownie-mix. Och ungar älskar dessa Halloween brownies eftersom de är toppade med mini marshmallows, godis majs och choklad chips. Du kan enkelt leka med olika små godis för toppning, men den här kombinationen är som en Halloween-version av en s'mores topping. Detta recept är jättekul för hela familjen, en bra möjlighet att inkludera barnen i bakningsprocessen. Om du tar med dessa till en skola, se till att din brownie-mix är nötterfri, eftersom många skolor har det som regel på grund av förekomsten av nötallergier.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 grader F. Spray en 9 x 13 pan med matlagningsspray.
  2. Blanda brownie mix, olja, vatten och ägg med en spatel eller träsked, ca 50 slag, tills den är väl kombinerad.
  3. Sprid brownie smör i beredda pan. Baka 23 minuter.
  4. Ta bort brownies från ugnen. Stänk mini marshmallows, godis majs och choklad chips över brownies. Återgå till ugnen och baka ytterligare 5-8 minuter.
  5. Låt browniesna svalna helt innan de skärs i kvadrater.

Vill du blanda upp det från dina vanliga choklad brownies? Prova dessa Carmel Peanut Butter Fudge Brownies eller denna Decadent Fudge Brownie Pie för en lite mer sofistikerad behandling. Eller prova dessa One-Pot Mexican Hot Chocolate Brownies med lite spark. Om du vill ha alla brownie deliciousness men inte på humör för kakao, försök att göra blondiner - som med brownies är möjligheterna oändliga. Prova blondiner med choklad och butterscotch , choklad jordnötssmörblondiner eller blondiner med shortbreadskorpa .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 206
Totalt fett 15 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 60 mg
Natrium 150 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)