Det bästa Blondie Receptet någonsin

Denna bruna sockerbar har all den snygga och snygga godheten vi förväntar oss av blondiner, och shortbreadskorpan håller dem ihop och lägger till knäcka.

Shortbreadskorpan gör dessa blondiner smöriga och extra speciella. Mini semisweet chips användes i de bildade blonda browniesna, men vanliga chokladchips kan också användas.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj lätt en 8- eller 9-tums stekpanna. Värm ugnen till 350 °.
  2. I matprocessorn ska du kombinera korstingredienserna och bearbeta tills det klämmer ihop. Du kan också använda en elektrisk mixer för att kombinera korstingredienserna, bara blanda tills krummen börjar klumpa ihop. Smörj bröddeggen i den färdiga bakpannan. Baka i 15 till 18 minuter tills det är lättbrunt och fast. Låt skorpan svalna i pannan på ett ställ medan du förbereder den blonde brownie toppningen.
  1. I en blandningsskål med elektrisk mixer, slå det kylda smälta smöret och brunt socker tills det är slät. Slå i ägget och vanilj tills det är väl blandat.
  2. Kombinera 1 kopp mjöl, 1/8 tesked salt, bakpulver och bakpulver. Tillsätt till brunt socker och smörblandning och rör om till blandning. Vik i chokladflisen och pekannötterna, om de används.
  3. Sked små mängder av blondie smeten över den kylda skorstenen, försiktigt sprida eller klappa för att täcka jämnt. Baka i ca 25 till 28 minuter längre, eller tills det är satt och lätt brunat.
  4. Klipp blondinerna i små rutor när de är helt nedkylda.

Gör cirka 20 rutor.

Du kanske också gillar
Brown Sugar Brownies