Apple Pecan Fyllda Pork Chops

Dessa fyllda fläskkotletter är ett utmärkt val för ett speciellt tillfälle. Fläskkoteletterna fylls med en blandning av brödsmulor, äpplen och pekannötter, vilket gör dem snygga till en speciell måltid. Och fläskkoteletterna är lätta att skala upp och förbereda sig för en vardaglig familjen middag.

Receptet är en middag för två, men gärna dubbel det här receptet för en familjen måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Trim fläskkoteletterna med överflödigt fett; gör en ficka i varje genom att klippa horisontellt genom benet.

I en skål, kombinera brödsmulorna, lök, äpple, pekannötter, vitlök, persilja, cayenne, peppar, senap, kummin och vegetabilisk olja; blanda väl. Dela upp blandningen och fyll i varje ficka med så mycket fyllning som möjligt.

Placera kotletter i en smurt bakfat. Häll buljong och vin över dem och lägg till bladbladet.

Lägg till kvarvarande fyllning om det finns några. Täcka och baka vid 350 F i ca 1 timme, eller tills det är ömt, ropa ibland med panjuice.

Sked matlagningssaften över fläskkoteletterna och servera dem med potatis eller ris. Lägg till en enkel salladsalat eller ångad grönsaker för en minnesvärd måltid.

Serverar 2.

Reader kommentarer

"Jag hade aldrig gjort en fylld fläskkotlett innan jag försökte detta recept och jag måste säga att jag är såld! Juice från fyllningen sipprar in i fläsk och vice versa på det mest utsökta sättet." - BR

"Jag njöt verkligen av det här receptet. Äppelens söthet går fint med fläsk och jag älskar crunchiness från pecannorna. Kommer definitivt att göra igen!" - AC

Du kanske också gillar

Cornbread Fyllda Pork Chops

Apple och Bacon Fyllda Pork Chops

Fyllda Pork Chops med Sour Creamsås

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 587
Totalt fett 28 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 85 mg
Natrium 278 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 5 g
Protein 41 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)