Förrätt Pulled Pork Sandwiches

Dessa små hors d'oeuvres kommer att bli en träff på någon fest. Servera minismörgåsar med extra grillsås och coleslaw på sidan. Fläsket kan rostade och strimlas dagen innan; värm den i den långsamma kokaren precis före din fest.

Frysta kvarstrimlad fläsk eller använd den i ett av dessa recept för övertryckt fläsk.

Relaterat: Topp 12 Bästa Pulled Pork Recipes

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Värm ugnen till 350 F.
 2. Lägg ett stort ark med tung folie i en stekpanna. Placera fläskspisen på folie. Gnid fläsk överallt med vitlök och kryddor. Ordna medellökskivorna över toppen. Vik folien runt fläskspisen.
 3. Baka fläsk i föruppvärmd ugn i ca 4 till 5 timmar, eller tills fläsket är mycket ömt och faller ihop. När köttet är svalt nog att hantera, ta bort benen och börja krossa köttet med gafflar eller hacka, förkasta så mycket av det överflödiga fettet som möjligt.
 1. Sauté de hackade löken i olja tills det är ömt. Sätt det strimlade fläsket i en långsam spis. Blanda i 1 kopp Grillsås och ättika, tillsammans med den sauterade löken. Värm svinet på LOW-inställningen i ca 2 timmar, eller tills det är varmt och smakligt. Eller simma, täckt, över låg värme i ca 30 minuter till 1 timme.
 2. Medan fläsken är i långsam spis gör du bunkarna.
 3. I en skål eller stor kopp, vispa ihop mjölken och jästen. Låt blandningen stå vid rumstemperatur tills jäst har löst sig. Placera mjölk- och jästblandningen, smält smör och slagen ägg, mjöl, socker och 1 tesked salt i brödmaskinen i den ordning som föreslagits av din brödmaskintillverkare. Kör på deg cykel. Ta bort färdig deg till en lättmjölkad yta. Rulla halvan av degen till ca 1/4 tum tjocklek eller något mer. Klipp ut med en 1 1/2-tums skärare. Eller gör din smörgås slider-storlek med en 2-tums skärare.
 4. Placera degenrundorna på ett pergamentpapperfodrat bakplåt. Täck med en kökshandduk och låt dem stiga i ca 30 minuter.
 5. Värm ugnen till 350 F.
 6. Baka i 15 till 18 minuter, eller tills det är brunt. Borsta toppar med lite smör medan de är heta. Låt bullarna svalna helt på ett ställ.
 7. Dela de kylda bunarna.
 8. Fyll varje liten delad bulle med lite av det strimlade fläsket och lägg sedan till en liten sked stor slaw. Eller servera slaw på sidan med en liten sked. Byt toppen av bullen och säkra med en tandpetare, om så önskas.
 9. Passa de mini-drabbade fläsksmörgåsarna på en bricka med en liten skål med grillsås och mer slaw, om så önskas.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 257
Totalt fett 14 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 105 mg
Natrium 314 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)