Crescent Beef Stroganoff Bake

Den här smaskiga köttbiffen stroganoff bakas till perfektion i en enkel halvmåne rulle skorpa. Maltbiffen och svampen kombineras med gräddfil och fylls sedan med strimlad ost strax före bakning.

Det är en lätt, god måltid för någon veckodags middag, och barnen kommer att älska det. Servera den med gröna bönor eller morötter, eller en baskosad sallad .

Jag använde en Cheddar-blandning för toppning, men det var också möjligt att använda strimlad amerikansk eller Cheddar Jack ost.

Relaterad
25 Favorit Ground Beef Recept
Cheeseburger Pie med Crescent Roll Crust

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 375 F (190 C / Gas 5).
  2. Lossa halvmålsrulldegen och tryck in i botten av en obehandlad 13-vid-9-vid-2-tums bakpanna för att bilda tunnskorpan (se bilden).
  3. Värm vegetabilisk olja i en stekpanna över medelvärme. Tillsätt markbiffen, löken och svampen till stekpannan. Koka, omrör, tills markbiffen är inte längre rosa och svampen och löken är ömma. Tillsätt paprika och krydda med salt och peppar till smak. Rör om gräddfilen tills den är väl blandad.
  1. Sked malda nötköttblandningen i bakpannan och sprid den över skorpan. Stänk jämnt med den strimlade osten.
  2. Baka i den förvärmda ugnen i 25 till 30 minuter, eller tills skorpan är bakad och brunad runt kanterna.
  3. Skär i kvadrater för att tjäna.
  4. Servera med en sida vegetabilisk eller kastad sallad. Ångad broccoli eller rostade Spiraler är utmärkta val eller servera med din familjs favoritgrönsaker.

Serverar 6.