Pretzel Turtles

Pretzel Turtles är en rolig vridning på traditionella sköldpadda godis recept. Karamell, choklad och pekannötter är alla skiktad på pretzel crisps för en söt och salt, krispig och kryddig behandling! Jag använde pretzel crisps för detta recept, som är cracker-liknande platt pretzels, men du kan använda andra stora pretzels efter eget val, eller till och med sked karamellen på en säng av krossade pretzels.

Det här receptet kommer snabbt ihop eftersom det kräver köpta pretzels, choklad och karameller. Du kan alltid ersätta hemlagad karameller för de köpta. Om du vill försöka göra din egen, rekommenderar jag det här receptet för mjuka karameller .

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Täck ett bakplåt med aluminiumfolie och spray folien med stekpannan. Ordna pretzel chips på folien.

2. > Om du använder butikskameller, packa upp dem alla. Placera karamellerna och den tunga kräm i en medium mikrovågssäker skål. Mikronisera karamellerna i 30 sekunders mellanrum, rör om efter 30 sekunder tills karamellerna smälts och släts.

3. Låt karamellen svalna något och släpp sedan en sked karamell på toppen av varje skonsam skum.

Sprid ut det så att det täcker det mesta av nötköttet. Om det är svårt att sprida, våt fingrarna lätt och tryck försiktigt för att sprida det. Kyl brickan för att ställa karamellen i ca 15 minuter.

4. Placera choklad godis beläggningen i en mikrovågssäker skål och mikrovågsugn det i 30 sekunders mellanrum tills choklad smälts.

5. Häll en sked smält choklad ovanpå varje skumpadda, tills de flesta karamellerna är täckta med choklad.

6. Stänk en choklad hackad pekannötter ovanpå varje godis medan chokladet fortfarande är vått. Kyl brickan för att ställa in choklad, i ca 20 minuter.

7. Förvara Pretzel Turtles i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor. För bästa smak och konsistens, låta dem komma till rumstemperatur före servering.

Klicka här för att se alla Caramel Candy Recept!

Klicka här för att se alla Pecan Candy Recept!