Kyckling Manicotti

Denna enkla fem ingrediens pasta gryta receptet för Chicken Manicotti smakar som om du tillbringade hela dagen matlagning. De fem ingredienserna innehåller inte olja, vatten eller kryddor.

Du kan naturligtvis lägga till många fler ingredienser till detta recept om du vill. Lägg till lite vitlök på såsen, eller rör i hackade paprika eller några strimlade morötter för mer färg och näring. Använd en annan ostform. Eller använd kycklingbröst istället för kycklinglåren.

Servera detta enkla och läckra recept med en grön sallad kastad med päron och en underbar hemlagad dressing, eller en vanlig grön sallad med svamp och avokado och en ranchsaladsdressing. Några heta vitlöksbröd krävs både för smaken och för kombinationen av det krispiga brödet med den krämiga huvudrätten. Till dessert gör du brownies eller några fantastiska chokladkakakakor.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. I en stor kastrull sautar du löken i olivoljan tills den är öm, ca 5 minuter, ständigt rör om så att löken inte brinner eller brinner. Tillsätt spaghettisåsen och rör om och ta sedan bort pannan från värmen.

I en 13x9 "glaspanna, häll 3/4 kopp såsblandningen.

Strö kycklinglåren med vitlöksaltet och den italienska kryddan. Skär kycklingen i 1 "kuber.

I en medium skål, kombinera kycklingen med 1/2 kopp såsen och 3/4 kopp ost; Blanda försiktigt med en träsked.

Fyll varje manicotti nudel med lite kycklingblandning. Detta kan vara lite rörigt. Du kan använda en liten sked om du vill, men jag gillar att använda mina fingrar eftersom det är lättare. Se till att du tvätta dina händer väl med tvål och vatten efter hantering av den råa kycklingen.

Placera den fyllda manikotten i bakpannan ovanpå såsblandningen. Häll vattnet i resterande spaghetti sås i burk, stäng burken och skaka väl. Häll den här blandningen över de fyllda manikottskalarna i bakningsskålen, var noga med att belägga pasta helt. Täck alla med resterande 1-1 / 4 koppar mozzarellaost.

Täcka bakplåten tätt med folie och baka vid 350 grader i 80 till 90 minuter tills pastaen är öm när den piercas med en gaffel och kycklingen kokas grundligt till 165 ° F.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 670
Totalt fett 26 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 115 mg
Natrium 322 mg
kolhydrater 57 g
Kostfiber 6 g
Protein 51 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)