Kycklingspaghetti

Detta enkla fem ingrediensrecept på kycklingspaghetti är klart på under 30 minuter. Och det använder bara fem ingredienser, räknas inte vatten och kryddor. Detta är ett bra recept på upptagna weeknights. Håll alla ingredienserna till hands och du behöver aldrig beställa takeout igen.

Allt du behöver för att servera med detta recept är en grön sallad, kastad med avokado och körsbärstomater och drizzled med en italiensk salladsdressing. Vissa vitlökskivor på sidan skulle vara trevliga, kanske strökade med viss riven mozzarellaost och broiled tills brun och bubblig. Eller välj en bra fruktsallad, gjord med de bästa frukterna du hittar i mataffären eller bönderna.

Vad du behöver

Hur man gör det

Klipp kycklingbrösten i 1 "bitar. Ta en stor kruka med saltat vatten till koka.

Lägg i en stor kastrull, kyckling, spaghetti sås , vatten, oskrämda svampar och italiensk kryddor. Koka upp och sänk sedan värmen till låg och sjuda i 15 till 20 minuter eller tills kycklingen kokas grundligt till 165 ° F av livsmedelssäkerhetsskäl.

Medan kyckling och sås simmerar, laga spagetti i enlighet med förpackningsanvisningar i saltat vatten tills al dente, och dränera.

Servera såsen över den kokta och tömda spagetti och strö med parmesanosten.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1242
Totalt fett 50 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 285 mg
Natrium 446 mg
kolhydrater 82 g
Kostfiber 5 g
Protein 109 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)