Basic Red Wine Sangria

Sangria är färsk fruktvincocktail med rötter som plantats fast i Spanien. Denna favoritdrink levererar en seriös feststans med en pressning av färsk citrus och ditt favoritvänliga vin. Skönheten i det grundläggande sangria receptet är att det är så gott som det är lätt.

Dessutom blir sangria bara bättre när du kryddar det med dina egna goda tillägg. Det är verkligen svårt att lägga till "fel" ingrediens här, så tänk på dina favoritfrukter, kryddor och sprit att lägga till. Chill och njut!

Vad går till Basic Sangria?

För folkmassan tillfredsställande grundläggande sangria receptet behöver du en flaska rött vin. Känn dig fri att hålla den under $ 10 , eftersom vi går för saften i allmänhet och inte försöker uträtta specifika karaktärsdelar i själva vinet.

Receptet kräver också en medelstor apelsin och en stor citron. För att avsluta det, lägg bara till en touch av socker, lite brandy och lite ginger öl. Medan du kan servera sangria direkt, blir det alltid bättre om du tillåter smakerna mjuka tillsammans över natten. Det här är verkligen hemligheten att göra en bra sangria, oavsett vilket recept du använder.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vin i krukan och pressa saftkilen från citron och orange till vinet.
  2. Kasta i frukten kilar (försök att ta bort frön först, om möjligt) och tillsätt socker och brandy.
  3. Chill över natten för att gifta sig med smakerna.
  4. Tillsätt ginger ale eller klubb soda strax före servering.
  5. Om du vill servera det genast, använd kyldt rött vin och servera mycket is.

Variationer på Sangria

Det finns många sätt att bygga på detta grundläggande sangria recept.

Till exempel kanske du föredrar att hoppa över brandy och lägga till ett skott eller två av gin eller rom istället. Vissa föredrar att hoppa över spritet helt. Medan några ounces vätska inte gör stansen så mycket starkare, så kommer det att minska alkoholhalten något.

Du kan också lägga till någon form av frukt du gillar. Titta på produktmarknaden och se vad som är säsong just nu, och välj sedan några favoriter för att matcha. Till exempel kan du lägga till skivade jordgubbar tillsammans med tärnade persikor och en handfull färska blåbär. Hallon med några skivor kiwi gör också en bra kombination för rött vin.

För att sparka citrussmak av denna sangria, lägg till en annan skivad apelsin och citron till blandningen. Ett annat alternativ är att lägga till ett par färska limes, klämma i sin juice också. Du kan även byta till en citronkalk soda om du vill.

Välj ditt Sangria-vin

När det gäller rött vin har du många stilar att välja mellan. Du kan till exempel med en Cabernet Sauvignon , Merlot eller Zinfandel. Rioja Reds och Shiraz gör också en riktigt trevlig vin sangria. Återigen, vara sparsam. Det finns inget behov av att spendera mycket pengar på ett vin när det kommer att täckas upp i en sådan smaklig stans.

Mer Sangria Recept

Om du vill göra saker och ting, är vår bästa festsangria laddad med rött vin och citrustema och toppat med färska eller frusna hallon.

Letar du efter något sött, enkelt och vitt vinbaserat? Ta en titt på våra grundläggande vita vin sangria . Den har en lättare profil och är riktigt snygg för sommarträdgårdsfester.

Älskar smaken av sangria, men försöker skära ner på sockret? Vi har en välsmakande sangria med låg socker som använder agave nektar som sötningsmedel.

Tänk på att det finns ett sangria recept för varje tillfälle och smak . Utforska alla dina alternativ och använd dem som inspiration för att lägga till dina egna personliga vändningar till något recept du hittar.