Easy German Boneless Mustard Pork Chops Recept

Det här boneless receptet med senapsvinskappar har lagat sig snabbt men har alla klassiska smaker som du kan förvänta dig från traditionell tysk biljett som ibland tar timmar att laga mat. Försök att förbereda det på en upptagen natt, det är så snabbt. Medan avkastningen på detta recept är för 2 portioner, kan det enkelt fördubblas eller tredubblas.

Senap är det ultimata tyska konditoriet så det är naturligt i detta recept. Tyska recept kallar också efter hela senapsfrön, som är milda och till och med nutty smakprov innan de används i beredda senor, uppvärmda eller i marinader. Stilar av tyska senap inkluderar bayersk sötnos, medelstark kryddig senap och skarp eller kryddig senap.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda 1 till 2 matskedar allmjölksmjöl eller rismjöl med 1/4 tsk salt och en tappa nybakad peppar. Skrapa 2 stora benfria fläskkotletter i kryddat mjölblandning. Skaka av överflödigt mjöl.
  2. Smaka 1 uns malet bacon tills det är skarpt, ta av från pannan och tappa på en pappershandduk. Stek lök i baconfett tills det är genomskinligt. Skjut lök på ena sidan och lägg till fläskkoteletter för att panorera och steka 3 till 5 minuter på varje sida (beroende på tjocklek). Ta bort fläskkotletar från pan.
  1. Tillsätt 1/4 kopp torr sherry för att panorera och skrapa för att ta bort de bruna bitarna. Tillsätt 1 kopp tung grädde, 1 msk kryddig eller söt tysk senap, 1/2 till 1 tsk ungersk paprika, reserverad bacon och fläskkotlett och laga i flera minuter för att minska kräm. Säsong att smaka och servera med potatis eller en risrätt som risi pisi och en vanlig grönsak som braised kål, kanske.

Mer tyska fläskrecept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 921
Totalt fett 67 g
Mättat fett 35 g
Omättat fett 22 g
Kolesterol 235 mg
Natrium 1,119 mg
kolhydrater 38 g
Kostfiber 5 g
Protein 41 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)