Easy Finger Foods är kul att göra och äta till julafton

Dessa Little Treats är kul att göra och äta!

Fingermat är roligt att äta när som helst, men för julmorgon är de en trevlig behandling, perfekt för att nibbla på medan du öppnar presenter eller hälsar gäster. Denna enkla meny innehåller läckra recept för recept, så att du kan njuta av det roliga tillsammans med alla andra. Franska toast fingrar är lätta att äta och roligt att betjäna, mini quiches är helt enkelt söta, och våffla quiches är en trevlig överraskning! En speciell fruktsallad rinner ut på menyn.

Ställ bara allt på bordet med en stack av tallrikar och bestick i närheten, och låt alla äta vad de vill ha när de vill! Håll bara ett öga på hur mycket tid dessa livsmedel sitter ut - de flesta recepten har mejeri och bör vara vid rumstemperatur högst två timmar.

Frys franska Toast

Det trevligaste med detta recept, förutom det faktum att det är gjort före tid, är den underbara strukturen. Det äggiga brödet är belagt i Cornflake-smulor och sedan fruset-ta ut så mycket du behöver och baka tills det är krispigt på utsidan. Skär sedan bitarna av skarpa franska toast i små fingrar och servera den med lite koppar lönnsirap, pulveriserat socker eller sylt för doppning.

Mini Svamp Quiches

Dessa roliga lilla quiches är inte bara söta men också läckra! Detta recept kräver svamp, men de kan fyllas med nästan allt du vill, från bacon till spenat till en mängd olika ostar. Skorporna är gjorda med butikskaka, och dessa mini quiches fryser och värmer vackert - det perfekta receptet för en upptagen morgon.

Crustless Broccoli Mini Quiches

Blanda ingredienserna, häll i mini muffinburkar och baka - det är det! Och dessa korskfria mini quiches kan göras före tid, frysta och återuppvärmas på ett bakplåt. Plus, dessa ostiga broccoliquiches har inte en skorpa, vilket gör dem lite hälsosammare och lättare.

Låter för bra för att vara sant, eller hur?

Waffle Quiches

Du vet hur ibland du inte kan bestämma om du vill ha söt eller smaklig till frukost? Med dessa våfflaquiches behöver du inte välja! Frysta våfflor rostat och sedan toppade med skinka (om du gillar), ost och en quiche äggblandning. Smäll bara i ugnen tills äggblandningen har blivit uppblåst och osten är en ljusgyllenbrun. En läcker handhållen behandling av hela familjen kommer att älska.

Marinerad Fruktsalad

Det är alltid trevligt att ha lite frukt med frukostmaten, men varför inte göra det lite speciellt? Denna marinerade fruktsallad är inte bara läckra men också väldigt snygg att titta på. Använd en melonbollare för att skapa perfekta sfärer av honungsdocka och cantaloupe, och lägg till bitar av ljusröda jordgubbar och pulserande apelsinnektarinsnitt. Blandningen marinerar i en dressing av honung och apelsin och citronsaft för några timmar innan det är klart att servera.