Waffle Quiches

Waffle Quiches är ett underbart snabbt och enkelt handhållet frukostrecept som dina barn kommer att älska. Du använder våfflor som en ersättning för en pajskskrot och lägger dem över med skinka och strimlad ost. Sedan lägger du till ett ägg och en gräddeblandning, som går in i indragningarna på varje våffel och baka dem.

Detta ovanliga recept är som en quiche ovanpå en våffel och det är helt gott.

Servera med lite skarp bacon , apelsinjuice och varmt kaffe för en underbar frukost eller brunch.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Se till att våfflorna är fasta och har inga hål. Skål våfflorna tills de är skarpa. Spraya sedan ett bakplåt med sidor med spannmålspanna och placera våfflorna på arket.

Stänk skinken och Havarti-ost över våfflorna. Du kan utelämna skinkan om du vill göra vanliga Waffle Quiches.

I en medium skål, kombinera ägg, tung grädde, salt och peppar och slå tills de kombineras.

Sked äggblandningen över varje våffel. Gör ditt bästa för att hålla äggblandningen i våffeln, men om några spill på bakplåten är okej.

Du kan behöva använda mer eller färre våfflor för denna mängd ägg, beroende på storlek. När våfflorna är täckta med äggblandningen, strö med parmesanosten.

Baka i 18 till 24 minuter eller tills äggblandningen är puffad och satt och osten är lättbrunad. Strö över pulveriserat socker, om så önskas, eller du kan servera quiches med varm lönnsirap. Låt svalna i 5 minuter och servera sedan.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 324
Totalt fett 15 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 140 mg
Natrium 407 mg
kolhydrater 32 g
Kostfiber 13 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)