Cream of Mushroom Soup

Denna grädde med svamp sopp recept är enkelt att göra, men det är så bra, alla frågar mig alltid för receptet! När du väljer din mjölkfri mjölk, letar du efter en så kallad sojamassa som innehåller karragenan, vilket hjälper till att stabilisera sojamjölken under uppvärmning och förhindra separation.

Denna soppa parar väl med en flaska god, crusty bröd.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Värm oljan i en stor kastrull över medelhög värme. När det är varmt, tillsätt vitlök, lök och selleri, rör om ofta tills löken är mjuka och doftande, ca 5 minuter. Tillsätt svamp, persilja, torkad timjan och sherry och koka, rör om ofta tills svampen mjukas. Tillsätt grönsaksbuljongen, låt blandningen koka, sätt sedan ner värmen och låt sjuda i 10 minuter.

2. Överför noggrant soppan till en stor skål eller lagerpocka.

Arbeta i satser, bearbeta soppan till mjuk, portionera mjölkfri gräddfil och sojamjölk i processorn medan du går tills allt har använts och all soppa är renad och överförs tillbaka i kastrullen. Värm tills önskad konsistens och temperatur, tillsätt salt och peppar efter smak och servera med korvigt mejerifritt bröd eller kakor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 188
Totalt fett 12 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 17 mg
Natrium 1,010 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 4 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)