Tortilla Pinwheels med Cream Cheese Fylling Recept

Dessa tortillaspelhjul är väldigt populära, speciellt för semesterunderhållning. Servera med salsa, ranch dressing, gräddfil, guacamole eller använd dina favorit dip idéer.

Fyllningen för dessa rullar är en grundläggande chili och ostblandning, men gärna experimentera med andra idéer, som krabbekött, finhackad skinka, rostad rödpeppar etc.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ha tortillor vid rumstemperatur.
  2. Placera gräddost och gräddfil i en skålblandning med en elektrisk mixer på låg till väl blandad. Lägg till gröna lök, chili och cheddarost. Beat bara tills blandat. Smak och tillsätt salt och slipad svartpeppar, efter behov.
  3. Sprid blandningen tunt och jämnt över tortillas till inom ca 1/4 tum av kanterna.
  4. Rul varje fylld tortilla upp gelé och sätt ihop varje tortilla i plastfolie. Kyl i minst 4 timmar eller upp till 24 timmar.
  1. Strax före servering, skär varje tortillakniv i 1/2 till 3/4 tums rundor och ordna på serveringsplattan. Tortillorna blir torra om de skivas för långt i förväg.

Servera med din favorit salsa eller några olika droppar. Ranch dressing, guacamole och gräddfil är alla bra val.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 125
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 24 mg
Natrium 202 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 0 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)