Dragade fläskgrillbiscuitkoppar

När jag gör draget fläsk , är det vanligtvis gott att frysa för senare. Detta är ett utmärkt recept på kvarvarande fläskgrill. Servera dessa kexkoppar till middag med coleslaw och pommes frites eller chips. De gör ett bra mellanmål eller lunch med en kopp soppa eller sallad.

Du kan använda detta recept med din övertagda kyckling eller strimlad nötkött också. Ta en titt på dessa kreativa sätt att använda draget fläsk för fler idéer.

Om du inte har leftover dras fläsk, inget problem! Du kan hitta fullkokt fläskkött i grillsås i ditt närbutik. Jag brukar ha ett paket i kylskåp eller frys för snabbmat.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F. Lätt sprut 10 muffinkoppar med bakspray eller smörj dem lätt.
  2. Placera kakorna något och tryck över botten och uppåt på muffinkopparna. Lägg ungefär 1/2 tesked av grillsåsen i varje kopp och lägg sedan på ca 1 till 1 1/2 matskedar drakad fläsk.
  3. Torka över fläskköttet med en tunn tomatsrit och en dillpipskiva. Stänk lite finhackad lök och lägg sedan på varje kopp med strimlad ost.
  1. Baka i 12 till 14 minuter tills det är lättbrunet.

Du kanske också gillar

Chili Biscuit Cups

Pizza Pinwheels Made With Crescent Roll Deig

Nötkött och kexbake

Bakade Bönor och Hot Dogs Med Biscuit Topping

Grisar i en filt med Crescent Roll Deig och Ost

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 280
Totalt fett 9 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 46 mg
Natrium 534 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 2 g
Protein 18 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)