Ham och ost Cornbread Sandwich med Syltad Jalapenos

Denna söta och smakfulla cornbread-smörgås, laddad med skinka, ost och syltad jalapenos, kan tillverkas med nästan alla variationer av majsbröd - så länge det inte är för mjukt och smuligt. Om du har en stark majsbröd som fortfarande är lite smulig, oroa dig inte - den smälta cheddarosten fungerar som ett lim som hjälper brödet att vara intakt.

Detta recept kräver också chow chow, som är en sydlig kålrelé som är full av söt och kryddig pickle-y-smak. Du kan hitta chow chow högst södra livsmedelsbutiker eller online, men om du inte kan, byt du ut det för kryddig pickle relish som fungerar underbart.

Vad du behöver

Hur man gör det

- FÖR KORNBREAD--

  1. Förvärm ugnen till 425F. Sätt oljan eller förkortningen i en 10-tums stekpanna och sätt i ugnen för förvärmning medan du gör smeten.
  2. I en blandningsskål, kombinera majsmjöl, mjöl, salt, bakpulver, soda och socker, om du använder.
  3. I en annan skål, vispa ihop ägg, mjölk och smör. Kombinera med torra ingredienser och rör om tills alla ingredienser är fuktiga. Batteren blir som en tjock pannkaka smet.
  1. Försiktigt, med tunga ugnsvattnar, lyfta spishällen ut och vänd på att belägga botten och sidorna med olja.
  2. Häll cornbread-smeten i stekpannan och sätt tillbaka den i ugnen.
  3. Baka i ca 20 till 25 minuter tills det är brunat. En tandpetare insatt i mitten bör komma ut ren.

- FÖR SANDWICH--

  1. Slå på ugnen. Blanda ihop mayo och chow chow i en liten skål och lägg åt sidan. Placera majsbrödskivorna, invändig sida vänd uppåt, på ett nonstick bakplåt. Slather chow chow mayo lika mellan de två skivorna och lägg dem båda med den vita cheddaren. Placera bakplåten i ugnen och bröda tills osten bubblar och smälter. Ta bort från värme och lägg åt sidan.
  2. Tillsätt skinkan i bottenstycket majsbröd och topp med syltad jalapenos. Topp med resten av majsbröd och skiva i halva. Servera omedelbart.