Divinity Candy med valnötter

Detta gudomligt recept är ganska lätt att göra och gott.

Viktigt: Detta fungerar inte om det är fuktigt / fuktigt väder. Testa sirapens hårdhet i en liten skål fylld med vatten som har kylts med en isbit. När du drizzlar en del sirap i skålen är den klar när den blir "flytande" i luften och sjunker inte till botten. Därefter, ARBETAR SÄKERHET FAST. Testa en sked på vaxat papper, om det håller sin form efter en sekund kan du börja skedda. Om du väntar tills det är för fast, kommer den sista 1/2 av batchen att vara för svår att skona ut.

Du kan hälla det i en foliefodrad pan som har blivit Pam sprayad och skuren i rutor om du inte är bekväm att skona ut det.

Du kanske också gillar:

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera socker, majssirap, vatten och salt i tung kastrull. Koka och rör om medelhög värme tills blandningen börjar koka. Fortsätt tillagning tills blandningen bildar en mjuk boll när den testas i kallt vatten, ca 236 ° F på en godtermometer.
  2. Under tiden, slå äggvitorna tills det är styvt. Häll sedan 1/2 kopp sirap över vita och slå snabbt hela tiden.
  3. Fortsätt att laga kvarvarande sirap medan du slår äggvitorer, tills sirapen når den lätta hårda bollen när den släpps i kallt vatten, 260 ° F (det händer snabbt). Häll återstående sirap över äggvita blandningen, slå hela tiden. Fortsätt slå tills candy börjar hålla sin form. Rör i vanilj och nötter och matfärgning.
  1. Släpp med tesked på vaxpapper.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 82
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 9 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)