Mycket Vaniljkrämer

Ringer alla vaniljälskare! Mycket Vaniljkrämer packar intensiv smak i ett litet paket. Dessa smidiga gräddisaker har fyra olika vaniljbeståndsdelar för det ultimata i ren vaniljsmak. Du kan ersätta vita chokladchips för vaniljglassbeläggningen om du vill, men beroende på temperaturen på ditt kök kan du behöva hålla krämerna i kylskåpet för att förhindra att choklad blir för mjuk.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered vaniljbössan genom att dela den i två och skrapa ut fröna. Ställ frön åt sidan för tillfället och kassera bägaren eller spara till en annan användning.

2. Placera smöret i en mellanskål och värm den över medium värme tills smöret smälts. Häll i puddingblandningen och rör om tills blandningen är jämn och väl kombinerad.

3. Häll långsamt i mjölken och fortsätt rör om tills blandningen är jämn. Fortsätt att laga mat över medium värme, omrör, tills blandningen är mycket tjock och drar från sidorna av pannan.

4. Ta bort pannan från värmen och rör om i pulverformigt socker, vaniljfrön och vanilj-extrakt. Låt godiset sitta i 5-10 minuter tills det är tillräckligt kallt att hantera.

5. Formulera blandningen i ungefär två dussin små 1-tums bollar och placera på en foliefodrad bakplåt. Placera godisarna i kylskåpet för att kyla i 30 minuter.

6. Placera godisbeläggningen i en mikrovågssäker skål och mikrovågsugn för att smälta flisorna och rör om efter 45 sekunder för att förhindra bränning.

7. När godisbeläggningen är smält, doppa in krämerna i beläggningen och lägg tillbaka dem på bakplåten för att ställa in. Om så önskas, toppa varje godis med strö eller andra dekorationer medan chokladet fortfarande är våt.

8. När du är fast, servera omedelbart eller förvara i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en vecka. Låt krämerna komma till rumstemperatur innan de serveras.

Klicka här för att se alla Fondant & Cream Candy Recept!

Klicka här för mer vita choklad godis recept!