Den ultimata traditionella Sevilla Orange Marmalade Recept

En maträtt av apelsinmarmelad tar alltid det centrala steget vid något frukostbord och hemlagad marmelad, men tidskrävande, är ganska lätt som du kan se i detta marmeladrecept.
Det finns oändliga sorter av Marmalade och det här är mitt personliga recept. Hur tjockt du skär skalen beror på hur du gillar det, kom bara ihåg om det är för tunt att det kommer att lösas i kokande vätska.

Använd endast granulärt socker för marmeladtillverkning. Du behöver inte sylt socker eftersom apelsinerna ger mer än tillräckligt med pektin för att sätta marmeladen.

Vill du veta mer om historien om marmelad? Här går du: Marmalade Fakta och historia

Vad du behöver

Hur man gör det

Du kommer att behöva en konserveringspanna eller stor tungbottenstockpot, en 6 "kvadrat muslin, syltratt, steriliserade burkar .

För att testa för inställningen:
Lägg en liten tallrik eller tallrik i kylen i 15 minuter. Häll en sked av den heta marmeladen på plattan och återgå till kylskåpet i 5 minuter. Skjut kanterna av marmeladen med pekfingeren; Det är inställt när det är allt rynkt och crinkly.

Varje 1 lb burk har ca 20 portioner

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1166
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 301 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)