Crockpot Honey Mustard Ham

Gör det här enkla receptet på en vacker glaserad skinka i din långsamma spis, och ha tid att njuta av ditt företag och laga resten av måltiden. Crockpot honung senap skinka är ett enkelt recept som ger smaken av söt och salt skinka till perfektion.

En ben-in-skinka kommer att ha mer smak än benfri skinka; Det är samma för kyckling och biff. En bra fördel med att använda en ben i skinka är att du har skinkbenet när köttet tas bort. Använd den för att göra delad ärtsoppa för en underbar andra middag som är praktiskt taget gratis!

Kombinationen av brunt socker, senap och honung bildar en glasyr på skinkan när den lagar mat. Och den långsamma kokarmiljön är perfekt för att göra skinka som är mycket öm och fuktig. De flesta skinkorna verkar torka ut i ugnen. det kommer inte att hända i crockpotten!

Om du vill kan du steka skinkan med hela klyftor innan du lägger till glasyren. Tryck bara nötköttarna försiktigt men fast i köttet, spetsade sidan neråt. För en skinka denna storlek är cirka 24 kryddnejlika rätt mängd. Detta är ett bra jobb för barnen på påskmorgon.

Denna skinka måste serveras med scalloped potatis av något slag. En av våra favoriter, potatis grand lilla , är mycket enkel att göra, mycket rik, och bara bakar i ugnen under den sista timmen skinkan lagar mat. Lägg till en gelatinsallad eller två, en fin krossad grön sallad, och några fluffiga och lätta middagsrullar för en underbar middag.

När middagen är över, kyl omedelbart någon kvarvarande skinka . Använd den för att göra fler middagar; kvarvarande skinka är en bra sak att ha till hands. Njut av varje bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär skåror i skinkan ca 1/2 tum tjock för att hålla glasyren. Placera skinkan i en 5-kvarts crockpot och häll äppeljuice över skinka.
  2. Kombinera brunt socker, senap och honung, citronsaft och peppar i en liten skål och blanda väl. Spred denna blandning över skinka, arbeta den i snedstreck.
  3. Täck crockpotten och koka på låg i 6 till 8 timmar eller tills skinkan registrerar 160 F på en mattermometer.
  1. Ta bort skinkan från långsam spis med två stora gafflar. Placera på serveringsfat och täcka med folie. Låt stå 10 minuter. Skiva och servera.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 361
Totalt fett 16 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 123 mg
Natrium 2.252 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 2 g
Protein 34 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)