Sallad Kyckling Pastasallad Recept

Jag älskar senap. Kanske beror det på att jag gillar kryddiga livsmedel, men jag gillar inte smärtan som följer med att äta jalapeños, röda pepparflingor eller andra heta ingredienser. Så denna Mosterd Chicken Pasta Salad är en dröm som går i uppfyllelse.

Förbandet är gjord av fyra (räkna dem, fyra) sorters senap. Det omsluter anbud pasta, kyckling och veggies och gör en underbar lunch eller middag. Du kan lägga till mer senap om du vill! Jag hittade en fantastisk eldstekt vitlök honung senap som är perfekt i detta recept.

För att få kycklingen för detta pasta sallad recept, kan du göra flera saker. Du kan köpa ett par rotisserie kycklingar från snabbköpet och avlägsna och kubla köttet. Detta är mitt favorit sätt, eftersom de lyckas få kycklingen så öm, och jag behöver inte oroa mig för Salmonella kyckling i mitt kök. Du kan laga en hel kyckling själv, antingen genom att rosta den, pochera den eller grilla den och ta bort köttet. Eller du kan laga köttslösa skinnfria kycklingbröst eller kaka rå kyckling och sautera det i smör tills det är klart.

Du kan använda alla grönsaker du vill ha i denna sallad. Jag föredrar själv paprikor av olika färger och frysta ärtor. Men skivad zucchini, sommar squash, sparris, gröna bönor eller svampar skulle alla vara läckra.

Njut av denna sallad på din veranda med ett glas vitt vin. Allt du behöver lägga till är lite färsk frukt, som kan fördubblas som en skål och efterrätt, speciellt om du drizzle den med honung. Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

I stor skål, kombinera majonnäs, yoghurt, honungs senap salladsdressing, Dijon senap, honungs senap, pepparrot senap och citronsaft. Blanda med en piskvisk tills blandad.

Ta en stor kruka med vatten till koka. Koka pastan tills al dente .

Under tiden förbereda kyckling och paprika. Lägg dem i skålen med förbandet och blanda.

Placera ärterna i en kolsyrare. När pastan är klar, dränera över ärterna för att tina dem.

Lägg till förbandet och blanda försiktigt men noggrant tills den kombineras.

Täck sallad och kyla i 1-2 timmar före servering.