Slow Cooker Round Steak med grönsaker och gravy

Löksoppa mix och kondenserad soppa gör en krämig och läcker sås för denna enkla rundbiff. Crock potten stek är skivad i portioner eller remsor och långsamt kokta till perfektion.

Känn dig fri att anpassa receptet för att passa din familjs smak. Lägg till lite selleri på vegetabiliska blandningen i skålen om du vill. Små runda potatis eller fingerlings skulle också vara ett bra tillägg.

Searing den mjölbelagda biffen bidrar till den övergripande smak och struktur av skålen. Det lägger också lite färg på köttet. Du kan säkert avstå från brunningsteget och tillsätta det råa nötköttet till den långsamma kokaren, men att du förstör köttet först ger dig en smakligare maträtt.

Detta gör tillräckligt för åtta, och det är lätt skalas ner för en mindre familj.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär rundbiffen i portioner i portion eller tunna stripor. Stänk köttet med kosher salt och nybakad svartpeppar.
  2. Lägg mjölet i en papperspåse eller en plastpåse. Tillsätt köttet och koka till noggrant med mjölet.
  3. Värm 2 matskedar olivolja eller vegetabilisk olja i en stor stekpanna över medelhög värme. Tillsätt den mjölbelagda biffen och koka, vänd till brunt alla sidor. Det tar cirka 5 till 6 minuter.
  1. I en medium skål kombinera torrlökssoppa blanda med de två burkarna av grädde med svamp soppa och vattnet.
  2. Placera hälften av stek, morötter och lök i crock potten. Häll hälften av soppsåsblandningen över köttet och grönsakerna. Upprepa lagren.
  3. Täck och koka högt i 3 1/2 till 4 1/2 timmar (eller låg i ca 8 till 9 timmar), eller tills nötköttet är ömt.

Serverar 8 till 10.

Ness kommentarer - "Det här receptet låter mycket som en gryta som jag gör ofta. Jag kasta bara en 2 till 3 pund pottbröd (jag brukar aldrig bruna den först) i långsam spis eller Crock Pot med vad som helst som jag har, oftast morötter & potatis ... ... lägg till en burk med grädde med svampdisksoppa och en halv burk vatten. Det gör en egen sås från grädden av svampdräksoppa. Njut! "

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Slow Cooker Round Steak Dinner

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 329
Totalt fett 13 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 103 mg
Natrium 337 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 3 g
Protein 40 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)