Nötkött Korta Ribben Med Tangy Onion Gravy

Dessa enkla korta revben simmas till perfektion. Vätskorna används för att göra en utsökt löksås.

En smidig söt och sur löksås lägger till smak för dessa smälta i munnen. De korta revbenen är braised till perfektion på kaminen.

Se även
Savory Beef Short Ribs med gravy

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Trim revben med överskott synligt fett.
  2. I en nederländsk ugn bruna revben på alla sidor. Strö med 1 tsk salt och 1/8 tesked peppar. Tillsätt 1 kopp skivad lök och 1/2 kopp vatten.
  3. Täck och simma tills köttet är ömt, ca 2 till 3 timmar. Kontrollera ibland och tillsätt lite mer vatten om det behövs.
  4. Överför revben till uppvärmt tallrik; håll dig varm.
  5. Häll panjuicerna i en 2-kopps mått. Skumma av fett och returnera 2 matskedar av fettet till pannan. Tillsätt vatten eller buljong till juice för att mäta 2 koppar. Avsätta.
  1. Koka och rör om socker i reserverat fett tills det är brunat. Lägg till kvarvarande 2 koppar lökar; koka, steka ständigt tills löken är ömma. Blanda i mjöl och koka, rör om i 2 minuter.
  2. Rör om i reserverade 2 koppar panjuicer och ättika. Fortsätt tillagning, omrör hela tiden tills blandningen är förtjockad och bubblande. Smaka med salt och peppar. servera med de heta revbenen.

Serverar 6.

Se även

Slow Cooker Boneless Beef Short Ribs

Red Wine Braised Short Ribs Recept

Grönsaker

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1014
Totalt fett 72 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 34 g
Kolesterol 235 mg
Natrium 502 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 3 g
Protein 66 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)