Crock Pot Ground Beef and Hash Brown Dinner

Denna enkla, långsamma kokoshackbrun middag tar bara några minuter att montera, och det är ett utmärkt val för en hektisk dag. Ställ bara in långsam spis och du är ledig resten av dagen.

Brunbenad nötkött är kryddat och skiktad med krämstil, majs, hashbruna potatis och kondenserad soppadapning. Jag använde kylda hashbruna potatisar men tinade frusna hashbruna kan användas.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm oljan i en stor stekpanna över medelvärme. Lägg till nötkött och lök; koka, rör om tills nötköttet inte längre är rosa och löken är lite ömma.
  2. Sked den bruna nötköttet och löken i botten av en långsam spis (minst 4 kvarts storlek). Tillsätt sås blandningen och kasta.
  3. Häll grädde i majs över jordnötblandningen och toppa med halva strimlad ost.
  4. Top med hash browns; strö med salt och peppar. Top med resterande strimlad ost.
  1. Blanda i en skål soppan med förångad mjölk; Smaka och krydda med salt och peppar. Sked soppblandningen jämnt över hash browns och ost. Koka på låg i 6 till 8 timmar, eller högt i 3 1/2 till 4 1/2 timmar.

Du kanske också gillar

Classic Crock Pot Sloppy Joes

Sandy's Slow Cooker Shepherd Pie

Southwestern-Style Beef and Potato Bake

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1540
Totalt fett 97 g
Mättat fett 44 g
Omättat fett 35 g
Kolesterol 307 mg
Natrium 3,444 mg
kolhydrater 93 g
Kostfiber 7 g
Protein 77 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)