Easy Taco Soup With Ground Beef

Om du tror att detta recept kommer att göra för mycket för en måltid, kommer du gärna att höra att denna smakfulla tacosoppa fryser väl. Den lätta soppen är gjord med nötkött, och det är smakat med ranch dressing och taco kryddor. Grönsaker inkluderar tomater, majs och lök, och pinto bönor lägger till extra protein. Känn dig lätt att lätta den med jordkalkon istället för nötkött.

Din familj kommer att älska toppningen av krispiga tortillaband, men gärna smaka på soppan med ost. Ta en titt på variationerna för andra möjliga garneringar och påfyllningar. Om du föredrar den långsamma kokarens lätthet, se denna enkla crockpot taco soppa .

Servera denna välsorterade soppa med majsbröd eller muffins för en utsökt vardagsmiddag. Om du inte har pinto bönor, använd svarta bönor eller stora norra bönor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en nederländsk ugn eller stor kastrull över medelvärme, bruna nötköttet i olivoljan. Koka, rör om tills nötköttet inte längre är rosa.
  2. Lägg till den hackade löken, pinto bönor, majs, konserverade tomater, taco kryddor, ranch dressing och vatten eller nötkött lager till marken nötkött.
  3. Minska värmen till låg och sjuda i ca 1 timme.
  4. När soppen är klar, toppa med tortillaband, om du använder (nedan), och servera den i stora soppskålar.
  1. Servera med en enkel kastad sallad och varma bakade majsbrödkilor, om så önskas.

Tortilla Strips Topping

  1. Stanna några majs tortillor med en pizzaskärare eller skarp kniv och skär i remsor. Skär så många band som du behöver för dina gäster.
  2. Värm 2 matskedar vegetabilisk olja i en stor stekpanna.
  3. Stek strimlorna tills de är krispiga.
  4. Ta bort de krispiga tortillabandarna till pappershanddukar för att tömma.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 615
Totalt fett 21 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 104 mg
Natrium 466 mg
kolhydrater 59 g
Kostfiber 15 g
Protein 48 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)