Tree Trimming Förrätt Party Menu

En lätt aptitretarebuffé

Varje år tycks semesterperioden bli mer livlig och busier. Din att göra-lista är lång, med så många åtaganden och sysslor att slutföra, och låt oss inte ens nämna krångeln att shoppa. I slutet är allt du verkligen vill göra, sitta runt ett glödande träd med familj och vänner, njut av lugn och ro i ditt hem. Så försök något annorlunda i år och värd ett Tree Trimming Förrätt Party!

Ett träd trimning parti är en bra idé för att slutföra en chore, firar säsongen, och enkelt underhållande en folkmassa. Inbjudningar kan skickas ut före tid, eller du kan göra detta till en aning för tillfället att samla. Allt du behöver är ett träd, dekorationer, villiga vänner och aptitretare att servera buffé.

För att göra semesterminnen ännu bättre, be varje gäst att ta med en prydnad för att lägga till ditt träd. Under de närmaste åren, när du packar upp dessa smycken kommer du ihåg denna underbara samling och de speciella personer som lägger så mycket till ditt liv.

När du planerar en fest runt en aktivitet, serverar aptitretare som människor bara kan ta och munch är ett utmärkt sätt att mata en folkmassa. Var noga med att tänka på olika när du planerar din meny. Välj ett sortiment av varma och kalla aptitretare, några krispiga och lite krämiga. Friska val är alltid uppskattade, inklusive vegetariska livsmedel.

Håll livsmedelssäkerhet och serveringstemperatur i åtanke också.

Ingen mat bör lämnas vid rumstemperatur i mer än två timmar. Att hålla heta aptitretare heta är lätt om du använder chafing eller fondue-tallrikar, långkokare eller värmebrickor. Fyll på kalla matar som har suttit i två timmar med färska livsmedel från ditt kylskåp.

Med en rörlig fest som den här, med flera bord som ställs upp för din mat kommer det att hjälpa till att undvika trängsel och skapa ett trevligt trafikflöde.

Om du har många människor över, är det också en fin touch att märka varje aptitretare, så dina gäster kan välja och välja efter deras smak och kostbehov.

Så ring upp några vänner, kasta på semesterlåtar, ställa upp ditt träd och koppla av. Med denna fest är du garanterad en underbar tid.

Välj från följande lista med aptitretare, som jag tycker skulle göra ett underbart urval, eller välj din egen från receptionsboxen Upptagen Cooks Appetizers. Och servera några julkakor till dessert, förstås!

Tree Trimming Förrätt Party Recept