Corned Beef and Cabbage Rolls

Återstående corned beef middag gör en välsmakande fyllning för kål. Dessa kålrullar serveras med en ostsås eller lämnar osten och serverar med den enkla tjockade vita såsen.

Om du behöver en genväg, använd en krämig svampsås med kondenserad soppa. Se tips och variationer för den såsen och andra idéer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Separata löv från kål. Lägg löv i en stor matlagningskanna med lite vatten; täck och låt bladen ånga bara tills det är lite viss och flexibel.
  3. I en stor skål, kombinera den tärnade kvarvarande corned beef med potatis, timjan, salt och peppar. Rör i ägget. Forma en del av corned beef-blandningen i en liten boll, beroende på storleken på kålbladet du fyller. Placera påfyllningen på kålbladet, fäst i sidorna och rulla upp. Placera i en stor bakfat eller nederländsk ugn, sömmar ner. Upprepa med återstående corned beefblandning och kålblad, tills alla används. Om du har några kål lämnar kvar, kan du lägga till dem i kruken. Häll nötköttbuljongen över kålen, täck om det och baka i ca 30 till 40 minuter.
  1. Under tiden gör såsen. Smält i 2 psk smör i en kastrull över medelvärme. Rör i mjöl tills den är blandad och jämn. Tillsätt mjölken och fortsätt tillagning, rör om tills den är tjock. Tillsätt osten och koka tills den smälts. Smak och tillsätt salt och peppar, smaka på.
  2. Servera kålrullar med ostsås.

* Det enklaste sättet att separera löv för kålrullar är att frysa hela huvudet av kål över natten. Ta ut det och låt det tina nästa dag. Bladen ska skalas av och de kommer att vara tillräckligt flexibla för att rulla utan att laga mat först.

Tips och variationer

Mer Corned Beef Recept

Classic Corned Beef Hash

Reuben gryta med crumb toppning

Slow Cooker Corned Beef and Cabbage Chowder

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 377
Totalt fett 21 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 163 mg
Natrium 615 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 6 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)