Corned Beef Hash Med Kål och Morötter

Denna corned beef hash utnyttjar rester från en corned beef och kål middag, och det är extremt mångsidigt. Låt kål och morötter ut och använd mer potatis och nötkött, eller tillsätt extra kål med mindre potatis. Denna hash skulle också vara utsökt med kvarvarande rostbiff, skinka eller grillat fläsk. Och om du följer en låg-carb diet , byt potatis med hackad blomkål eller blomkål "ris". Se mer i expert tips under receptet.

Hash är, men definition, en maträtt med kokt hackat kött, vanligtvis med potatis. Lök och paprika ingår ofta i hasen och det finns ofta på frukostmenyerna.

Skålen gör en utsökt måltid med bakade bönor, eller servera isen med ägg på morgonen. Om du letar efter ett enkelt, grundläggande recept på corned beef hash, är detta ett utmärkt val.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret i en stor, kraftig stekpanna över medelhög värme.
  2. När smöret är varmt, lägg till den hackade löken. Sauté lökan, rör om tills det är genomskinligt och mjukat. Tillsätt vitlök och sauté i 1 minut längre. Lägg de tärnad potatiserna, hackad majskött och kål och morötter, om de används. Rör i timjan, persilja och peppar.
  3. Smaka på hasen och tillsätt salt, efter behov. Rör om att blanda ingredienser.
  1. Torka blandningen i stekpannan och låt den vara brun i ca 8 till 10 minuter. Vänd och brun den andra sidan.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Lätt bakat nötkött med potatis

Crock Pot Ground Beef and Hash Brown Dinner

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 185
Totalt fett 8 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 25 mg
Natrium 76 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 3 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)