Citrus Vit Vin Sangria Recept

Om du är värd för en fest i sommar, är detta citrus vitt vin sangria recept ett måste. Lätt att förbereda (och även att dricka!) Vitvin sangria är ett bra komplement till din meny. Vår version är inte lika söt som den traditionella rödvinssangriaen och har en uppfriskande citrusvridning.

Tänk på att göra denna citrus sangria för de kallare månaderna? Kanske som en semesterdrink? Inga problem! Detta recept kan anpassas för varje säsong. För semestern vill vi lägga till en kanelsticka, eller ibland en stjärnanis eller en handfull kryddnejlika. Experiment, så bra sangria behöver bara bra ingredienser!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skiv apelsinerna och citronerna i runda skivor ca 1/8 tum tjocka. Placera dem i en stor stansskål eller den största blandningsskålen du har. Tillsätt socker och vitt vin. Blanda allt grundligt för att lösa upp sockret. Om du använder kryddor för en semestervit sangria, lägg till dem här.
  2. Tillsätt Triple Sec och rör om. Om du gör detta i förväg, slappna av vinet och läsken i förväg och lägg inte till läsken tills dina gäster kommer att komma fram. Tillsätt de två burkarna av läsk och rör om. Smak och justera sötma. Om så behövs, lägg till mer socker. Se till att sockret är helt upplöst. Om så önskas, lägg till sockret som en enkel sirap istället.
  1. Om du serverar från en skål, lägg till mycket is till skålen för att kyla helt. Om du serverar i kanna lägger du mycket isen i kannen först och häll sedan sangria långsamt över isen.

Betjäningsförslag

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 500
Totalt fett 7 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 95 mg
Natrium 113 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 7 g
Protein 35 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)