Uppdatering: Vegetarian Chicken har anlänt till KFC - och det smakar bra!

Redigera: Varför inte ta med en vän och köpa två om du är på väg till KFC för att prova den nya vegetariska "kyckling" smörgås? Peta2 erbjuder en "buy one get one free" kupong på deras hemsida här:
Köp en Vegetarisk kycklingsmörgås Få en gratis

Domen är inne! Medan det kanske inte är bra för din kropp, är det enighet om att den nya vegetariska "kycklingen" som finns på KFC- restauranger i Kanada är utmärkt för dina smakprov - och smakar precis som riktig kyckling!

Även om bunken som kommer med innehåller några spårmjölkprodukter och det brukar serveras med majonnäs, kan veganerna be om ingen Mayo och få den i en wrap istället för på en bulle för en helt vegansk version. KFC, om du läser detta, skulle resten av världen älska att prova dessa nya menyalternativ också! Lycklig Kanada! Här är vad några av er kanadier har haft att säga om den nya vegetariska "kycklingen" på KFC Canada:

"Kom precis hem från KFC här i Toronto och förtärde två av dessa barn på cirka 5 minuter. De är verkligen riktigt bra, överraskande. Smakar precis som KFC-kycklingmackor som jag kommer ihåg att äta för många år sedan. Lite tungt på mayo men, men det är bara vie. "

"Jag hade grönt kyckling burgare idag, det var riktigt bra. Jag kunde faktiskt inte tro att det inte var kyckling."

"Jag försökte det igår kväll. Ja, jag är säker på att det är hemskt (för din hälsa), och ja det är säkert stekt med den riktiga kycklingen, men det var så så gott."

"Jag hade veggie chicken chicken sandwich idag och det var så bra! Det tog tillbaka minnen av att äta KFC många år sedan innan jag blev vegetarian. Smaken var precis hur jag kom ihåg. Jag är säker på att det inte är bra för dig ... men det säkert smakade bra! "

De största bekymmerna hos oss vegetarianer verkar vara om dessa vegetariska "kyckling" smörgåsar är förberedda tillsammans med den vanliga kycklingen och är sålunda belagda i äkta kycklingfett eller olja. Kan någon av er lyckliga kanadensare få reda på hur den veganska kycklingen blir förberedd och låt oss alla veta?