Getost ost grillad ost med fänkål svart peppar bacon spridda

Denna läckra getostost grillad ost är fylld med en Fennikel och Black Pepper Bacon Spread - av Skillet Bacon Jam! För att balansera sötmen i den smaksatta baconstoppet har vi parat det med tårta getost och fontina för att göra den rik, krämig och helt oemotståndlig!

Om du vill få dina händer på denna läckra spridning eller vill se mer av vad du kan göra med Mouth.coms "Grillad ost, snälla" -fältet, klicka sedan på [HÄR] för att besöka min personliga blogg Grillad ost Social eller klicka på de relaterade länkarna nedan för att få ännu mer fantastiska grillade ostrecept!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Börja med att smörja eller smulta getosten på en skiva surdjursbröd. Dollop Fennikel och Black Pepper Bacon Sprid på toppen och lägg sedan till skivor av fontina. Placera resterande surdoft på toppen och smör smörgåsens utsida. Avsätta.

2. Om du använder en paninipress - vilket är det enklaste och snabbaste sättet - Vrid värmen till medelhögt och sätt in smörgåsen.

Låt det laga mat i några minuter tills all ost har smält och toppen och botten av smörgåsen är gyllenbruna.

3. Om du använder en non-stick-pan - Placera smörgåsen i pannan och vrid värmen till medium. Koka i några minuter på ena sidan tills brödet är gyllene och krispiga och det nedre lagret av ost har börjat mjukna och smälta. Vrid försiktigt smörgåsen och upprepa tills den andra sidan är lika guldbrun och osten har smält helt.

4. När smörgåsen är klar, låt den vila i en minut innan du serverar så osten kan koagulera och kommer inte att ota ut när du skär den.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1143
Totalt fett 80 g
Mättat fett 49 g
Omättat fett 22 g
Kolesterol 338 mg
Natrium 2,372 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 2 g
Protein 76 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)