Billiga Vegetarisk Ramen Nudel Curry Recept

Spice upp ett grundläggande och billigt paket med vegetariska ramen nudlar för att ge det lite extra spark! Instant ramen nudlar får lite av en dålig rap. Visst, de är inte nödvändigtvis en bra måltid på egen hand, men då är det inte heller vanligt pasta eller vitt bröd, och de har inte nästan samma typ av negativt rykte som ramen har! Varför äta ramen? Tja, för en sak är det super billigt, påfyllning och kan förberedas om du lagar mat med ingenting annat än en het platta eller en mikrovågsugn, eller ens om du ska camping.

Det här receptet är ett bra sätt att snabbt och enkelt göra en förpackning av ramen, förvandla den från de vanliga smakerna. Om du har lite currypulver, lite kummin och några röda paprikorflingor till hands kan du göra dig till grund för en snabb japanskinspirerad vegetarisk ramen måltid. Lägg till lite tofu eller några gröna, om du vill göra det mer av en fullständig måltid. Du kan också lägga till en handfull gröna lök, för lite knäck och lök smak, eller, om du vill bli snygg, bruna några sjalottor tills de är spröda och kasta in dem. Men låt oss möta det om du spruer upp ett paket av ramen, du är nog inte ute efter att bli snygg!

Om du är vegetarian eller vegan på en budget och äter billiga ramen nudlar, kan du använda det här snabba och lätta receptet för att lägga till lite smak och variation i din ramen genom att göra en enkel vegetarisk och vegansk ramen curry. Du kan använda detta recept antingen med eller utan smakpaketet som ingår - det är upp till dig. Njut av!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka ramen i vattnet i en minut eller två, enligt förpackningsanvisningarna.
  2. Tillsätt curry och kummin och låt värma i ytterligare 3 till 5 minuter, eller tills nudlar är färdiga.
  3. Lägg till ett streck röda pepparflingor och njut!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 367
Totalt fett 15 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 510 mg
kolhydrater 50 g
Kostfiber 4 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)