Scallop Basics

Varianter, inköp och lagring.

Kammusslor är en musslor med mussla med ett vackert skal, ätlig muskel och ro. Kammusslor är en värdefull källa till låg fetthalt och värdefulla omega-3 fettsyror . Kammusslor kan kokas på ett antal sätt inklusive grillad, pan-seared, bakad eller stekt .

Kammusslor

Havskammusslor - Havskammusslor skördas i mitten till nordatlanten. De är den största sorten, vilket ofta ger en imponerande presentation.

Dessa större kammusslor är väl lämpade för grillning, eftersom de lätt kan manövreras på grillytan. Havskammusslor genomsnittet ca 20-30 per pund.

Bay Scallops - Bay kammusslor skördas längs norra Atlantkusten och tenderar att vara mycket mindre än havskammusslor. Dessa små köttstycken är perfekta för att kasta i soppor, sallader och stekpannor. Vissa människor föredrar deras lite sötare smak till de större havskammusslorna. Bay kammusslor kan genomsnittliga upp till 90 stycken per pund.

Calico kammusslor - Calico kammusslor skördas i varmt vatten, vanligtvis utanför Gulf Coast i USA och Mexiko. Calico kammusslor genomsnittet cirka 70 per pund och måste ångas öppen för att ta bort muskeln.

Torra packkammusslor - Kammusslor som är frysta eller kylda utan tillsatser märks som "torrpackning". Eftersom dessa kammusslor inte har injicerats med några ytterligare vätskor, krymper de mindre under tillagningen.

På grund av sin höga lättförstörelse säljs bara kammusslor som snabbt kan transporteras från båt till land säljs som torra kammusslor.

Vattenpaketkammusslor - Kammusslor som har injicerats med en flytande blandning innehållande konserveringsmedlet STP är märkta som "våtförpackning". STP läggs till för att bevara kammusslorna om det blir en fördröjning mellan skörd och försäljning.

Den extra fukt som absorberas av våtpackade kammusslor får dem att krympa mer under matlagning, ha en uppblåst vikt och därmed uppblåst pris.

Köpa och lagra kammusslor

Leta efter kammusslor som har en söt, frisk lukt, aldrig fiskig. Köttet ska vara vitt till beige och lite transparent. Köttet ska vara fast och intakt, aldrig slem eller dra ihop.

Efter att ha färskt kammusslor hem bör de lagras i kylskåp på en bädd av is. Täck kammusslorna med en fuktig handduk för att hålla dem fuktiga. Isen är nödvändig för att hålla kammusslorna tillräckligt coola, utan frysning. Vid lagring på rätt sätt kan färska kammusslor lagras upp till två dagar.

Kammusslor som köps frusna kan hållas i frysen i upp till tre månader. Frysta kammusslor kan tinas i kylskåp eller under kallt rinnande vatten. Om du väljer vattenmetoden lämnar du kammusslorna i förpackningen så att de inte blir vattenlösa eller förlorar sina smakrika juice.